1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Teknoloji Logitech Driving Force GT Gaming Software Açılmıyor !

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve Kartalizhma1903 tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

1. Kartalizhma1903

Kartalizhma1903
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

27
    1
    0
    35
    TruckersMP Profili
    Beyler Öncelikler Selamın Aleyküm
    Beyler Bende Logitech Driving Force GT Var driver ini indirdim (Logitech gaming software)
    indirdim 1 hafta kullandım bilgisayarı bi açtım program açılmadı sildim tekrar yükledim olmadı yönetici olarak çalıştırdım olmadı başka sitelerden yükledim açılmadı şimdi en son sürümünü indirdim logitech gaming software nin şimdide aygıtı tanımıyo acil bi yardım Beyler Lütfen :(:(:(

2. Oguzmedia

Oguzmedia
    Yönetici Owner
    Plaka

807
    3.103
    300
    Scania
    TruckersMP Profili
    - Logitech gaming software yi program ekle/kaldır 'dan kaldırın.
    - Programın kurulu olduğu sürücüsü içerisinde Logitech kelimesini aratın ve logitech ile ilgili kalıntı dosyaları silin.
    - " CCleaner " yardımı ile kayıt defterinde programla ilgili olan tüm girdileri silin.
    - Bilgisayarınızdaki tüm bileşen driverlerinin güncel olduğuna emin olun. (Ekran kartı, ana kart vb.)
    Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra Logitech in sitesine girerek size uygun olan driver yazılımını seçip indirin.

Bu işlemleri yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde program çalışacaktır.

Baranonen34 bunu beğendi.
  3. TayfunMkeml

TayfunMkeml
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

28
    284
    50
    75
    TruckersMP Profili
    Alla alla bendede var direkdiyon logitech driving bende olmadi boyle birsey olmazda inşALLAH

4. WishOfNight

WishOfNight
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

34
    3
    0
    80
    Scania
    TruckersMP Profili
    Eğer sorun hala çözülmediyse Logitech Gaming Software'in hangi sürümünü kullandığını sorabilir miyim ?

5. Mustafa Cheer

Mustafa Cheer
    Kayıtlı Kullanıcı

25
    1
    0
    15
    Tüm şeyleri denedim fakat bi oluru yok yardımcı olur musunuz