1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Logitech Driving Force GT Direksiyon Sorunu

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve automatte tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. automatte

automatte
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

46
    19
    7
    80
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar selam...sorunum şu;

DFGT kullanıyorum ve diyelim ki dönüş çapı 300 derece olsun (900 derece olsa da aynı). DFGT direksiyonunu yavaşça sağa ya da sola çevirdiğinizi düşünün. Oyundaki direksiyon belli bir noktadan sonra ışık hızında kendi kendine çevirdiğiniz yönün son limitine geliyor.

Internette aramadığım yer kalmadı diyebilirim. Herşeyi denedim. Ayarlarla oynamak, oyunu tekrar kurmak, yeni profil açıp denemek, direksiyonun driver ve programını kurmak, direksiyonun kendi programındaki ayarlar, vb, vb....

Direksiyon diğer oyunlarda (project cars gibi) sorunsuz çalışmakta. Hatta bunun için kısa bir video çekmeyi bile düşünmüştüm ki benimle birebir aynı sorunu yaşayan bir arkadaşın çektiği videoya rastlasım.

Lütfen fikir, yardım, bilgi :)

2. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

33
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Oyun içi ayarlarım ve Logitech profiler ayarlarım..
    Öyle bir sıkıntı olmadı hiç. Sadece profillerde dereceyi azaltırsam erken dönüyor.
    Normal derecesinde (900) bir sıkıntı yok.

Extreme, EmreTR ve Baranonen34 bunu beğendi.
  3. Cosworth

Cosworth
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

26
    401
    417
    230
    Renault
    TruckersMP Profili
    Aynı sorunu ben de yaşamıştım ama belirli bir şey yaparak değil, kurcalayarak çözmüştüm. :D

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 24 Eylül 2015
    CumaliBzdmr bunu beğendi.
  4. Oguzmedia

Oguzmedia
    Yönetici Owner
    Plaka

806
    3.098
    300
    Scania
    TruckersMP Profili
    CumaliBzdmr 'in verdiği ayarlar genelde herkesin kullandığı şekilde, ancak ek bir bilgi vereyim. Oyun içerisindeki ayarlardan direksiyon hassasiyetini ortaya doğru getirirseniz, daha gerçekçi ve hızlı tepkiler alabilirsiniz.

5. İlkayKARALI

İlkayKARALI
    Plaka

34
    145
    146
    125
    Iveco
    TruckersMP Profili
    Al kardeşim benim kendi ayarlarım hiçbir problem yaşamıyorum aynısını yaparsan seninde sıkıntı yaşauyacağını düşünmüyorum;)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

6. automatte

automatte
    Plaka

46
    19
    7
    80
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınız için. Uğraştırdım sizleri...İşlerden dolayı bilgisayardan biraz uzak kaldım...Şimdi cevap verebiliyorum...

Tüm önerilerinizi tek tek en ince ayrıntısına kadar denedim fakat nafile :(

Diğer oyunlarda direksiyonla ilgili bir sorun yaşamadım, yoksa direksiyon bozuk der geçerdim fakat sadece ETS 2 de oluyor....Artık oynarmıyım onu bile bilmiyorum çünkü keskin dönüşler yapılmıyor şu an. Acaip moralim düştü...

Tekrar çok teşekkürler...

7. Emre K

Emre K
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

20
    786
    89
    105
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    bende de oluyordu ben klavye bolumunden direksiyona tus atamistim ama direksiyon yapinca otomatik oluomus oraya yazmiomus

8. Oguzmedia

Oguzmedia
    Yönetici Owner
    Plaka

806
    3.098
    300
    Scania
    TruckersMP Profili
    @automatte Sorunu çözülemeyecek hiç bir sorun yoktur merak etme ;) Sırasıyla şu yolları uygula;

1.
    Direksiyonu bilgisayara bağladıktan sonra Logitech Profiler'e giriş yap.
    2. Options > Global Device Settings > İlk dört ayarı %100 e getir, son ayarı (direksiyon derecesi) 900 e getir. Ve sadece sonraki tik seçili olsun. Okeyle.
    3. Tekrar Logitech Profiler'den Device > Game Controllers > Çıkan ekranda özellikler'e bastığında karşına direksiyon ve pedalları kontrol edebileceğin bir ekran çıkar. Direksiyon 900 derece dönerken ordaki ekranda da bu olayı gösteriyormu ona bak (Büyük ihtimal gösteriyordur). Tamam de çık, ayarları bitirdik sıra oyun içinde.
    4. Oyuna giriş yaptıktan sonra Seçenekler > Kontroller > Kontrol Sihirbazı. Karşına çıkan ekranda Kontrolcüleri seçtikten sonra dilediğin vites ayarını seç ve sonrasında sihirbazı tamamla.

Büyük ihtimalle bu şekilde sorunun çözülecektir.

[TR] y1Lm4z bunu beğendi.
  9. AsyaTeamOsman

AsyaTeamOsman

33
    7
    0
    20
    TruckersMP Profili
    G27 kullanıyorum eve gidince ayarları bakayım şimdi işteyim ekran görüntüsü atarım. Belki faydası olur.

Son düzenleme: 1 Ekim 2015
  10. TOLGÆSER

TOLGÆSER

24
    245
    46
    85
    Scania
    TruckersMP Profili
    G27 ayarı falan ayarla olmaz o iş aynı sorun bende vardı denetim masasından direksiyonun driver programını kaldırıp yeniden yükledim ve sorun çözüldü . Dene umarım çözülecektir . :)

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.