1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü kim haklı kim haksız söyleyin

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve Alicem_00 tarafından 6 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Unique1992

Unique1992
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

32
    577
    474
    190
    Scania
    TruckersMP Profili
    http://steamcommunity.com/id/xxcharliepink/ arkadaşın profili de bu.

Plymouth a doğru yükü bırakmaya giderken tek şeritli yolda kontrölü kaybettim ve arkadaşa istemeden çarptım.Profil ismimi ingilizce yaptığım için arkadaşa bir yabancı kişi gözüyle davrandım.kazadan sonra şu resimde ettiği küfürlere ne demeli.üstteki küfürler kaza anında etti ve bende sorry my fault(özür dilerim benim hatam)deyip yola devam ettim.sonrasında arkadaş hırs yapmış sanırım kendisini önce servise çekip hasarını giderdi ve ters yönden gelip bana çarpmaya çalıştı bende manevra yapıp çarpışmadan kurtuldum.ardından peşime takıldı ve bende o gelmeden servise çekip hemen oradan teslimat yerine geldim.teslimatı yaparken gelip bana bu küfürleri etti ve bende hiç cevap vermeden teslimatı tamamlayıp oyundan çıktım.görüldüğü üzere çarpmada hata benim ama ettiği küfürler için kendisine tesüf ediyorum.ben oyunda küfür eden kişiye aynı şekilde cevap vermem ya özür dilerim ya da oyunu bırakırım.aynı seviyeye düşmeye gerek yok böyleleri için.
    Kısacası yorum sizin.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 6 Ocak 2016
  2. Unique1992

Unique1992
    Plaka

32
    577
    474
    190
    Scania
    TruckersMP Profili
    ben raporlamıyorum Allah'a havale ediyorum.bilmiyorum kaza anında ne kadar hasar aldı ama ben centilmence özür diledim.eğer Türkçe'de yazsaydım o yine küfür ederdi adım gibi eminim.bende boşver deyip yola devam ettim.ha ister raporlasın ister banlatsın umrumda değil buraya konu açmamın sebebi de kendisi de görsün.gelsin bir kez daha herkesin önünde yüzüme küfür etsim tınlamam.ben öyle seviyesizlerle aynı seviye düşmem arkadaş sadece bir simülasyon oyunu bu.kendini kaptırıpda ana avrat sövmeye ne gerek var.

3. Unique1992

Unique1992
    Plaka

32
    577
    474
    190
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ben raporu hazırladım admin sanırım Özgür59 nickli arkadaş.https://i.hizliresim.com/65P57P.jpg şöyle resmin linkini de ekliyorum umarım raporda görür.ben durumu açık açık söyledim.son karar adminin.

4. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    Raporlarken dikkatli olun, size küfür edenin nicki jack pinfo yazınca charlie olmuş size küfür eden adam alt+f4 çekince oyun Id'si tesadüfen başka bir Türk'e gitmiş, dünkü log kayıtlarından nicki aratıp ID'sini bulup buraya yazın.

5. Unique1992

Unique1992
    Plaka

32
    577
    474
    190
    Scania
    TruckersMP Profili
    tamam ben onu bulmaya çalışacağım.ama küfür eden adam Türk ve aynı adam dün beni görev teslimatı yapana kadar rahat bırakmadı tersten gelip vurmaya çalıştı o anı yakalayamadım.ama küfür ederek çok ayıp etti ben küfür etmeyi sevmiyorum oyunda hem yasak hemde gereksiz.

işin ilginç tarafı bu adam bu işi ne ara yaptı.çünkü bu olaylar 5 dakika içinde gerçekleşti.adam o işi yapmadan servise gitti geldi sonra intikam almaya çalıştı

özgür dostum bir şey buldum resimdeki ets2mpid:779617 yi ets2mp den araştırdım http://www.ets2mp.com/index.php?page=usersearch
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198256067321 böyle biri çıkıyor.şimdi çelişkide kaldım küfür eden bu mu yoksa öteki arkadaş mı?beni yanılgıya düşürdü adam

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 6 Ocak 2016
  6. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    617 değil 817, loglardan nicki aratıp tekrar raporlayın, şuanki raporunuz yanlış oyuncu için yapılmış, konu kapanmıştır.

Alicem_00 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.