1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Teknoloji kasa

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve TayfunMkeml tarafından 31 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. TayfunMkeml

TayfunMkeml
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

28
    284
    50
    75
    TruckersMP Profili
  2. MertOguz

MertOguz
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

1.008
    676
    230
    TruckersMP Profili
    Aleyküm selam,
    Corsair Carbide 300R(600W PSU) kullanıcısıyım. Kendi kasamın ve ikinci linkteki 300RW'nun fiyatlarının gerçekten çok yükseldiğini fark ettim. 550-560₺ fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum.
    Kesin olarak iki kasa arasında kaldıysanız, ilk linkteki Corsair Carbide CHAMP/SPEC-02'nin fiyatından dolayı daha iyi bir seçim olacağı görüşündeyim.
    Eğer bütçe kısıtlıysa daha makul seçeneklere yönelin. Yeterince iç hacmi olan, iyi hava akışı sağlayabilen, olabildiğince fonksiyonlu ve yeterli PSU'ya sahip farklı kasalara göz atın. Çünkü bu rakamlar bir kasa için bence çok fazla.

3. TayfunMkeml

TayfunMkeml
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

28
    284
    50
    75
    TruckersMP Profili
    ben zalman z3 u onerdim arkadasim siparisi verdi hizlialdan psu yok icinde cok guzel sade duruyor diye sctik spec 02 de guzelde bilmiyorum hayirlisi

4. MertOguz

MertOguz
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

1.008
    676
    230
    TruckersMP Profili
    Zalman Z3 gayet güzel bir kasa. 80 Plus sertifikalı, en az 600W PSU takılırsa gayet güzel olur. Ama fiyat yine ortalama 400₺'ü bulacaktır. :)

TayfunMkeml bunu beğendi.