1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Teknoloji İşletim sistemi yükseltme

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve Romeo tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Romeo

Romeo
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

38
    5
    35
    TruckersMP Profili
    Merhaba ben windows 10 32 bit kullanıyorum. H1Z1 oyunu alacağım 64 bit istiyor , bunun için illa format mı atmam lazım. Formattan başka 64 bite geçiremez miyim ?

2. AHMETUGBA

AHMETUGBA
    Plaka

676
    459
    165
    Scania
    TruckersMP Profili
  3. @Romeo

Eğer işletim sistemi bir üst sürüme yükseltilmek isteniyorsa; Format atarken Yükselt seçeneğini seçilir.​

Yani bu durumda sizin işletim sisteminizi 64 bit yapmanız için format atmanız gerekecek.

İyi oyunlar...

4. MertOguz

MertOguz

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    32-Bit'ten 64-Bit'e en rahat şekilde format atarak geçiş yapabilirsin. Önemli dosyalarını yedekle, 64-Bit Windows kopyası ile bir yükleme medyası oluştur (USB, DVD vs.) ve formata başla.

5. Mci61

Mci61
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.427
    744
    200
    Scania
    TruckersMP Profili
    Anakartın ve işlemcin 64 biti destekliyor mu önce onu öğren daha sonra eğer destekliyorsa format atarak 64 bit işletim sistemi kullanabilirsin. Öyle keyfine 32 bitten 64 bite yükseltme olmaz ki..

6. MertOguz

MertOguz

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    Günümüz işlemcilerinin çoğu 64-Bit desteklediği için kimse o konuda kafa yormadı. Yine de @Romeo'nun kontrol etmesinde fayda var. :)

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.