1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel İp adresi

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve TR | ADANALI01 tarafından 31 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. TR | ADANALI01

TR | ADANALI01
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

192
    67
    150
    Scania
    Merhaba arkadaşlar direk olayı anlatayım 3 ay önce oyunda giderken bir şahısla çarpıştık olay büyüdü tartışmaya kadar sonra beni TS3 ip adresi verdi gittim oraya ordada tartıştık en sonundada senin oyunda ping in 100 ün aşşağısına inmeyecek görürsün sen dedi ve benim ip adresimi atmıştı bana dediği günden belli o şahısın pingim 100 ün aşşağısına inmiyor ne yapmak lazım benim önceden pingim hep 80-85 arasıydı lütfen yardım edin.

2. EmreBozkurt

EmreBozkurt
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

35
    680
    1.028
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    bence tamamen bilincaltiniza yerlesmis.O sahisla alakasi oldugunu hic sanmiyorum. gelen mp guncellemeleriyle alakali olabilir

TR | ADANALI01 bunu beğendi.
  3. TR | ADANALI01

TR | ADANALI01
    Plaka

192
    67
    150
    Scania
    Yok 3 aydır var bu ping yüksekliği o şahsın dediği günden belli yüksek pingim.

4. Cemsnbc

Cemsnbc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Modeminizi kapatıp tekrar açtınız mı? Ping değerleriniz düşmüyor ise, internet servis sağlayıcınız ile görüşün.

5. TigerVolt

TigerVolt
    Plaka

292
    274
    200
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Açıkcası o kişinin bi'şey yapmış olabileceğini sanmıyorum. Bu aralar genel bir sorun var internette. Benim de ping değerlerim normalin üstünde şu sıralar. Gönlünüzü ferah tutun :)

TR | ADANALI01 bunu beğendi.
  6. TR | ADANALI01

TR | ADANALI01
    Plaka

192
    67
    150
    Scania
    Modem çok eski aşağı yukarı 6 7 senelik var modemi değiştirsem ip adresim değişirmi ?

7. TigerVolt

TigerVolt
    Plaka

292
    274
    200
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    İp adresiniz modeme reset atılınca bile değişir diye biliyorum.

8. Gustav

Gustav
    Plaka

992
    1.430
    250
    TruckersMP Profili
    Bencede arkadaşların dediği gibi bir şey olmamıştır,mesela siz buradayken yetkililer IP adresinizi hatta teamspeak3'de yetkisi olmayan birisi bile sizin IP adresinizi alabilir,art niyetli çok ama bişey yapacaklarını sanmam.

CumaliBzdmr bunu beğendi.
  9. TR | ADANALI01

TR | ADANALI01
    Plaka

192
    67
    150
    Scania
    Aynen doğru neyse hayırlısı olsun diyelim yeni bir modem alsam ping düşermi eskisi gibi 80 85 lere?

Modemi resetledim açtım kapadım yok aynı şey hala yenı modem alsam sıkıntı çözülürmü ping düşer mi? Modemim bunun aynısından.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 31 Aralık 2015
  10. Cemsnbc

Cemsnbc
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    İnternet sağlayıcınızın çağrı merkezini arayın size yardımcı olurlar. Sorun düzelmez ise modem almanızı tavsiye ederim.

Modem almayı düşünürseniz benim kullandığım Airties 5760 modelini öneirim. Cihazın özelliklerine bu sayfadan bakabilirsiniz.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 31 Aralık 2015