1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel İnternet Hızı Düşüklüğü.

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve FRANSMAAS tarafından 7 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

1. Driven06

Driven06
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

34
    421
    822
    250
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Selamün Aleyküm herkeze. TTNET 8MB internetim var ve hiç memnun değilim internetim çok kesiliyor(modem bağlantıları tamamen sorunsuz) ve de hızım 3MB bile olmuyor (adil kullanım kotası kapalıyken bile) . Dün bu sorun yüzünden güzelim etkinliği yarım bırakmak zorunda kaldım yardımcı olurmusunuz bir çözümü varmı

2. Ismail Can

Ismail Can
    Yasaklı Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

26
    509
    311
    165
    Iveco
    TruckersMP Profili
    Modem ayarlarından kanal ını 1 veya 2 yap hızını dene. Ben de yaptım 3mbps den 11 mbps e fırladı.

3. Greybeard

Greybeard

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
    Çok enteresan bir olay değil, TTnet yalın 16 Mbit paketim var kullanabildiğim sadece 2.3Mbit.

4. Driven06

Driven06
    Plaka

34
    421
    822
    250
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    kusuruma bakma kanalı bulamadımda biraz yönlendirebilirmisin pek bi bilgim yok :(

5. Ismail Can

Ismail Can
    Yasaklı Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

26
    509
    311
    165
    Iveco
    TruckersMP Profili
    İnternetten araştır modeme göre farklılık gösteriyor.

6. maddoxX

maddoxX
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

57
    11
    50
    Volvo
    TruckersMP Profili
    ne yaparsanız boş..ttnet teknik servisi arayın altyapı kaç mg kaldırıyo onu öğrenin ..yok şöyle yaptım boyle yaptım net hızlandı oldu falan hikaye...sadece geniş bant ayarlarından size gelen hızın %20 kesintiye uğrar ordan %20 kesimi sıfırlarsanız..burda biraz avantaj sağlarsınız ..teknik servisten altyapı ..hızını öğrenin..dediğim gibi isterseniz 100 mg hız anlaşması yapın ama altyapı kaldırmıyorsa boşa para verisiniz..sözleşme yaparken önce altyapı hızını öğrenin ..ttnet-ve diğerleri ..milleti dolandırmaktan başka bir şey yapmaz..

FRANSMAAS bunu beğendi.
  7. maddoxX

maddoxX

57
    11
    50
    Volvo
    TruckersMP Profili
    sallama kardeş..

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 7 Ağustos 2015
  8. maddoxX

maddoxX

57
    11
    50
    Volvo
    TruckersMP Profili
    pc yi antivius paroramıyla bi taramadan geçir.ortak net kullanıyormusun...oyuna girerken antivrus programında oyun moduna ayarla..modem ayarlarına girme ..işi biliyorsan zaten dediklerimi anlarsın ..

9. EmreBozkurt

EmreBozkurt
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

35
    680
    1.028
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bence yanlışın var

10. maddoxX

maddoxX

57
    11
    50
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Adsl bağlantısını %20 verimli kullanma için yapılacak işlemler..
    Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam de çık...bu olayı herkes bilebilir bilmeyen arakdaşlar için gerekli olabilir..