1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü İnsulting Perm Ban

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve Emir Reis tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Emir Reis

Emir Reis
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

22
    1
    0
    35
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar admine küfür etmişim ama ben onun admin olduğunu bilmiyordum ve süresiz ban yedim lütfen yardım..

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 8 Ağustos 2015
  2. Albos

Albos
    Plaka

40
    267
    166
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili
    yaw arkadaş ne adamsiniz belirterek admin yazmişsin bence haketmişsin bunu ben olsam da acmam bani !!! bi de utanmadan konu gelip aciyosunuz forum da

3. omer584

omer584

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Perma ban almanı sağlayanlardan biri de bendim ve yaptığım işten de pişman değilim. Eğer sen admine küfür edebiliyorsan diğer oyunculara edeceğin küfürleri, yapacağın hareketleri (yol kapama bloklama çarpma) hayal bile edemiyorum.

Çok istiyorsan ban itirazında bulun bu her oyuncunun en doğal hakkıdır ama çok şey ümit etme.

opel57 ve Charles bunu beğendi.
  4. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

33
    4.641
    9.259
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Göz göre göre admin demişsin,ki demesen herhangi bir oyuncu olsa bile küfür etmenin ne anlamı var.
    Yaşına yaraşır şeyler yap kardeşim :)
    Büyük geçmiş olsun...

opel57 bunu beğendi.
  5. Greybeard

Greybeard
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
    ETS2:MP Oyun Kuralları'na göre;
    Banınıza itirazda bulunmak için buradan yardım alabilirsiniz.
    Umarım -eğer açılırsa- ileride tüm oyuncular ve özellikle de adminlerle konuşurken cümlelerinize dikkat edersiniz.
    İyi forumlar.

opel57 bunu beğendi.
  6. corbanez

corbanez
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

1.292
    1.905
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    Gün geçmiyor ki sinir bozucu laflar sarfedilmesin zaten kalıcı ban yemiş birine yapmadığı şeyler için troll muamelesi çekmek de ne demek oluyor?

Bu kural başından beri vardı, şu kişi de aynı şekilde hakaret etmiş ama sadece 14 gün uzaklaştırıldı cezalar biraz adaletli olmalı değil mi :)
    Baktığımız zaman her ikisinin de aynı suçtan ilk banı ama biri 2 hafta diğeri de kalıcı banlanıyor. Ancak kurallar belli; gözüme çarpan ana meseleye geçiyorum.

Özellikle şuraya takıldım "admine bunu diyorsan diğer oyunculara da söversin, başkalarını da bloklarsın yol kesersin sen" tarzı bir hüküm olamaz. Bu durumda adamı yapmadığı şeyler için haksız yere suçlamış, zan altında bırakmış oluyorsun, buna hakkın yok ve ayıptır.

hidayet83 ve CumaliBzdmr bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.