1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü İnatla İş Gelmeme Sorunu

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve TurchBizon tarafından 29 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. TurchBizon

TurchBizon
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

31
    2
    1
    65
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Merhaba arkadaşlar.
    3 arkadaş MP ye yeni başladık daha önce SP olarak oynuyorduk çokta hoşumuza gitti MP versiyon.Ancak bir soru oldu hepimizde. Rehberdeki iş gelmeme sorununda açıklananları yapmamıza rağmen her teslimattan sonra aynı şeyi bir daha yapmamız gerekiyor ( g_force_economy_reset 0 yazmamıza rağmen ). Bu konu hakkında yardım olabilecek birileri varsa 3 kişiden birden hayır duasıyla ödüllendirilecektir :) Şimdiden Teşekkürler.

Kullandığımız rehber kaynak linki:
    http://www.ets2mptr.com/konu/ets2-mp-yeni-is-cikmama-sorununa-cozum.66/

2. Tamer Çakır

Tamer Çakır
    Plaka

29
    64
    18
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    Tek seferlik işler için bende aynı sorunla karşılaşıyorum fakat kendi tırınız varsa şoförü uyutmayı denediniz mi ? Bende her girişimde bu sorunla karşılaşıyorum, uyuttuktan sonra işler geliyor.

3. Cemsnbc

Cemsnbc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Kendi çekicinizi alana kadar, bu tarz sorunlar çıkabiliyor. Size önerim kendinize çekici almak olacaktır.

corbanez27 bunu beğendi.
  4. dedecty

dedecty
    Plaka

34
    6
    1
    65
    Volvo
    TruckersMP Profili
    öncelikle g_force_economy_reset 1 yap daha sonra yakın bir iş al ve teslim et. daha sonra çık ve g_force_economy_reset 0 yap gir yakın yere bir yük al ve teslim et daha sonra oyunu kaydet çık ve tekrar gir . Umarım yararlı olur.

corbanez27 bunu beğendi.
  5. GrandLion

GrandLion
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

30
    235
    187
    195
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Arkadaşın dediğini yaptıktan sonra bir iş alıp oyunu kaydedip oyundan çık. Sonrasında aşağıda verdiğim siteden senkronizasyon yap. Anlatım videosu mevcut. Bunun ardından iş çıkmama sorunun azalacak, belki de yok olacaktır. %100 bir çözüm ben de bulamıyorum aylardır ancak bu şekilde minimuma indirdim.
    http://www.ets2sync.com/tr/

6. TurchBizon

TurchBizon
    Plaka

31
    2
    1
    65
    Volvo
    TruckersMP Profili
    teşekkürler arkadaşlar kendi tırımı alınca sorun çözüldü