1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözülemedi İlginç bir sorun

Konusu 'Çözülmemiş Sorunlar' forumundadır ve IronHide tarafından 31 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. IronHide

IronHide
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

26
    28
    7
    35
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar Europe 2'de ufak bir kabalık olduğunda oyundan kopuyorum herkes donuk vaziyette kalıyor.
    Diğer serverlerde 80 kişi bile olsa her şey yolunda hiç bi sıkıntı yok.

Ayrıyetten ben herkes donuk vaziyette kaldığım halde arkadaşlarım beni görebiliyor.Ama onlara çarpmıyorum NCZ den çıkarken ki sorun gibi onları hava kaldırıyorum sağa sola dağıtıyorum.Tabi ben bunları göremiyorum.
    Bu sebepten geçen hafta NCZ hacktan perma ban yedim ama açıldı şükür.

Europe 2 de oynama diyenler olabilir fakat cidden diğer serverlerde hız sınırı yüzünden oynayamıyorum.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Rotterdam'dan Amsterdama gittiğimde;

Europe 1:

2. Bomlife

Bomlife
    Emekli Yönetici Kayıtlı Kullanıcı
    Plaka

2.105
    1.965
    300
    Mercedes
  3. IronHide

IronHide
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

26
    28
    7
    35
    TruckersMP Profili
    açarken OpenGL yi seçtiğimde yüklendi çok teşekkür ederim:)

Bomlife'ın verdiği config.txt dosyasıyla çözülmüştü fakat son güncellemeyle birlikte bu da işe yaramamaya başladı,idare edim dedim ama bugün cidden oyundan soğudum silip bırakasım geldi.Her 10 dk da bir bağlantı gitmeye başladı gir çık yapmaktan sıkıldım artık.Dediğim gibi sadece Europe 2 de oluyor benimde en çok kullandığım hatta sürekli girdiğim server burası.Son güncellemeden sonra bu daha da arttı 10 kişilik yerde bile gidiyor oyun.Yardım edebilecek varsa çok memnun olurum bu sorun çözülmezse zaten ben daha girmem oyuna bıktırdı artık bu sorun beni.Şimdiden teşekkürler.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 11 Ocak 2016
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.