1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Herkesin 4 Gözle Beklediği Türkiye Map Çalışması İptal Oldu!

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve ismail tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

1. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Herkesin 4 Gözle Beklediği Türkiye Map Çalışması İptal Oldu!
    Herkese Merhaba Arkadaşlar,

03.01.2016 Gelen bilgiler arasında, Kamyoncuyuz.Biz'den gelen bilgiler arasında, Türkiye Haritası Versiyonu, iptal olduğunu belirttiler,

Türkiye Haritasının ( Yönetim Ekibinin Yaptığı Açıklamaya göre ) ;
    Severek çıktığımız bu yolda bazı engellerle karşılaşsak da yılmadan devam ettik. Dışarıdan gelebilecek her türlü sorun ve problemlere karşı hazırlıklıydık ve işimize odaklanarak neticelendirmeye kararlıydık. Fakat içimizde oluşabilecek sıkıntı ve sorunları hiç hesaba katamadık. Nedenine gelirsek hepimizin birbirine güveni tam ve birbirimize inan bir ekip olduğumuzu düşündük. Lakin 2 seneden fazladır verdiğimiz bu mücadeleye bu uğraşa yazık olduğunu üzülerek belirtmek isterim. %70 gibi çok iyi bir dereceye gelmiş olan Türkiye haritamıza artık devam edilmeyeceğini siz değerli üyelerimize duyurmayı borç bilerek iyi kötü destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. İçimizdeki sorunlara yenildiğimizi bu sebepten ötürü Ets2 Turkey Map ekibinin bölündüğünü belirtmek isterim. Ümit verdiğimiz siz değerli üyelerimizden özür dileklerimi ileterek üzüldüğümü belirtmek isterim. Anlayışlı olmanızı beklemekteyiz. Hakkınızı helal edin demekten başka bir şey diyemiyorum...

NOT : Şahsım adına ekipten kimseyle çalışmayacağımı her hangi bir destek veya yardım etmeyeceğimi ileterek bundan sonra çıkacak veya gelebilecek Türkiye haritası projesinde hiç bir türlü yer almayacağımı belirmek isterim.

Emeği geçen herkese Teşekkür Ederim...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yapım Aşamalarını Hepimiz Kısmen Kısmen Hatırlıyoruz Değilmi? www.ets2mptr.com'da ( Türkiye Haritası Geliyor! ),
    Adlı konuyu daha önce Beykozlu Selçuk tarafından duyurulmuştu duyurulan konuya buradan bakabilirsiniz, Test Videolarına Buradan , Resimlere buradan bakabilirsiniz,

İşte İptal Edilen Moddan Bazı Resimler!

Yapım Aşamasında Kaydettikler, Bazı video'lar

Kaynak : KamyoncuyuzBİZ
    Konu Altı Ufak Açıklama :
    Siteyi Paylaştım Fakat ( Sadece Bilgi vermek için ) Amacım Reklam Değildir!

Son düzenleme: 3 Ocak 2016
    opel57 bunu beğendi.
  2. coskunozc

coskunozc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

70
    10
    65
    Volvo
    TruckersMP Profili
    %70'lik Mapi İptal etmeleri hiç hoş bir şey değil.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 3 Ocak 2016
  3. cRPSy

cRPSy

74
    28
    50
    DAF
    Evet bu konuyu okumuştum açıkçası üzüldüm Türkiye map olması oyuna değişiklik katacaktı birkaç trailerin'a baktığımda mest olmuştum inşallah başka bir ekip projeyi tekrardan hayata geçirir gerçi kamyoncuyuz bu konuda kararla ilerleyen bir platformdu sağlık olsun. %70'e geldikten sonra da iptal edilmesi iyi olmamış.

4. Adem Atakan

Adem Atakan

27
    44
    15
    80
    DAF
    TruckersMP Profili
    2 yıldır çalışıyorlar diye biliyordum. Gerçekten kötü olmuş, hayırlısı olsun.

5. cRPSy

cRPSy

74
    28
    50
    DAF
    İnşallah başka bir platform projeyi tekrardan hayata geçirir ne kadar süreceğinin bir önemi yok aslında ekip kararlılıkla çalıştıktan sonra.

6. Adem Atakan

Adem Atakan

27
    44
    15
    80
    DAF
    TruckersMP Profili
    Bu yapan adamların ne kadar detaylı ve titizlikle yaptığını çok iyi biliyordum. Umarım dediğiniz gibi olur, böyle güzel projeyi %70 gibi yerlerde sonlandırmak, çok büyük hayal kırıklığı.

7. cRPSy

cRPSy

74
    28
    50
    DAF
    kamyoncuyuz'u uzun zamandır takip ediyorum titiz çalışıyorlar gerçekten ama kararlılıkla çalıştıklarını defalarca söylemelerine rağmen neredeyse bitmek üzere olan bir projeyi sonlandırmalarını anlayabilmiş değilim ki ekipte bu işe gönül vermiş daha bir çok kişi vardı bakalım inşallah kız kulesinden, istanbul boğaz köprüsüne kadar giden bir haritamız hayata geçirilir.

8. ismail

ismail
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Aslında ben Bu Türkiye Haritası modunda şöyle düşünüyorum ;

Bakın Ben bunları yazıyorum fakat sakın yanlış anlamayın Dediler ya; Türkiye Haritası iptal oldu artık çalışmalar devam etmeyecek vs, bence iptal olmadı sürekli soru soruyorlardı yönetim ekibine,
    Ne Zaman Çıkacak, Ne Zaman Yayınlanacak, Hangi Modlar Eklenecek, Modun Demosunu çıkaracakmısınız, Sürekli videlarını izlediğim zaman bize böyle sorular sormayın Biz bu tür sorulardan bıktık! vs diyorlardı, ehh adamlar haklı sonra bu soruların susması için bence modu iptal etmiş gibi gösterecekler, çalışamlara gizli devam edecekler, yani ben böyle düşünüyorum bu mod hakkında, ve umarım öyledir çok güzel yapıyorlardı çünkü.

Evet 2 yıl ATS çalışmaları gibi adamlar tam DLC kıvamında yapıyorlardı FPS düşüsü vs olmayacakdı adamlar onları bile yapıyodu! Bari iptal etmeden önce demosunu çıkarsalardı..

9. cRPSy

cRPSy

74
    28
    50
    DAF
    İnşallah öyledir hocam :)

10. ÜmiT48

ÜmiT48
    Plaka

28
    81
    20
    135
    Scania
    TruckersMP Profili
    çok kötü oldu bu durum. Ama bu kadar emek verilip %70i tamamlanmış bi projeyi iptal etmek için çok büyük bi sebeb olması lazım. Emeklere yazık olmuş üzüldüm.