1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Hatalıyım Ama

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve djvietnam25 tarafından 20 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. djvietnam25

djvietnam25
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

41
    2
    0
    35
    tamam ben hatalıyım bi yanlış yaptım beni devireni gidip intikam için bi kere vurup yoluma devam edicektim oda ne ban hemde 19 gün adminden rica ettim 19 gün çok bi daha olmaz daha önce hiç banım yok ilk defa oldu normalde kimseye karışmam kendi yolumda giderim bu sefer çok kızdım beni devirene gidip bi dokundurayım dedim video kaydı var evet admine rica ettim cezayı bi kaç güne indir diye reddedildi ricam tamda asker konvoyu arefesinde 19 gün ban üstelik oyunun hastasıyım 100 saatin üzerinde oynanışım var ilk defa ban yedim

bi daha kimseye karışmam bu cezayı düşürtemezmiyiz

2. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    İtiraz red edilmiş, bundan sonrası zor. Oyunun en kalabalık ikinci yeri olan Amsterdam'da üstelik ana yolda ters şeritte yol kesiyorsunuz. Yetkiliyle konuşayım diyeceğim ama zaten ilk banınız olduğunu söylemişsiniz. Bundan sonra yapılabilecek fazla birşey gözükmüyor.

3. djvietnam25

djvietnam25

41
    2
    0
    35

ama bi hata yüzünden 19 gün ban verilmezki adam otobanda u dönüşü yapıyor ters şeritte gidenimi ararsın bunlara 2 yada 3 gün ban veriliyor

4. EnesDGN

EnesDGN

184
    41
    85
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    BEN 40 gunluk yemıstım ılk banımdı 5 gun gectıkten sonra ıtırrazz ettım kalkmıstı admın Aragon du ama bu admını ılk defa goruyorum

5. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    Artık öyle 3-5 gün ban yok, intikam almayacaksınız video alıp raporlayacaksınız.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.