1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Haksız Yere Ban Yedim!!? Videolu

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve mrsamuelbr tarafından 9 Kasım 2024 başlatılmıştır.

1. mrsamuelbr

mrsamuelbr
    Kayıtlı Kullanıcı

24
    4
    2
    10

o dönen yeşilli benim admin beni mi banlamış, benim arkadakini banlayacağına.. arkamdan gelen adam hem hatalı dönüş yapıyor hem vuruyor hemde gereksiz araya giriyor,karsıdakine de değiyor, suçlu beni mi buldu acaba,sorry yazdım,yine ikna edemedik..

M A T İ Z bunu beğendi.
  2. Razor3214

Razor3214
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

35
    2.506
    3.184
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ben sadece 3054'e yazılan "Rec" yazısını gördüm. Sen 1016 gibi duruyorsun, sana yazmamış. Hesabına girdiğinde görürsün ban falan atılırsa. Ancak "dikkatsiz sürüş" yapmaktan rapor yiyebilirsin.

3. M A T İ Z

M A T İ Z
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

30
    70
    56
    120
    Mercedes

Az sabırlı olun be kardeşim ya :)..Nerden bakarsan bak. Tehlikeli hareket. Aşaya bıraktığım 3 maddeden işlem görebilirsin.

§2.3 - Engelleme - Blocking
    Bir kullanıcının seyahat yolunu kısıtlamak, giriş noktalarını veya benzerlerini engellemek, Çarpışma Olmayan Bölge özelliğini kötüye kullanmak. Uygun olduğunda "Çekme Hizmeti" özelliğini (F7 ⭢ Enter ⭢ Seçenek 1) kullanmamak.
    §2.4 - Yanlış Yol / Uygunsuz Sollama - Inappropriate Overtaking
    Yolda yanlış yönde sürüş. Yoğun nüfuslu alanlarda başka bir oyuncuyu sollamak veya geçmek ve/veya bir kazaya veya diğer oyuncuların tehlikeye girmesine neden olmak. Bu ayrıca, trafik sıkışıklığı gibi aşırı trafiğin olduğu her iki yönde tek şeritli bir yolda sollamayı veya geçmeyi de içerir.
    §2.5 - Dikkatsiz Sürüş - Reckless Driving
    Güvenli olmayan veya diğer oyuncuları tehlikeye atan bir şekilde sürüş. Bunlar şunları içerir ancak bunlarla sınırlı değildir: geri sürüş, trafik ışıklarını veya yol tabelalarını görmezden gelme, hız yapma, sollamaları önlemek için hızı artırma, diğer kullanıcılarla yarışma (oyun içi yarış pistleri, drag pistleri veya test alanları için istisna yapılmıştır). Harita sınırlarının dışında veya mini harita/GPS tarafından kapsanmayan alanlarda sürüş. Kasıtlı olarak haritanın bir parçası olan gizli yollar dahil değildir. Bu yolları kullanabilirsiniz. ProMods'ta kilidi açılmış yollarda veya patikalarda sürüş yapabilirsiniz. Başka bir kullanıcının aracına hasar vermek için desync gecikmesini veya hızlı kayıtları kullanmaya çalışma. Trafik sıkışıklığından geçmek için hayalet modu özelliğini kullanma.

4. mrsamuelbr

mrsamuelbr
    Kayıtlı Kullanıcı

24
    4
    2
    10
    itiraz etme hakkım var mı yani cezam iptal olur mu

5. mrsamuelbr

mrsamuelbr
    Kayıtlı Kullanıcı

24
    4
    2
    10
    hocam yeşilli tır benim volvoyu kastedersen volvo ben değilim o yüzde 99 hatalı zaten

M A T İ Z bunu beğendi.
  6. M A T İ Z

M A T İ Z
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

30
    70
    56
    120
    Mercedes
    Çarpan volvo şuan banlımı peki ?

7. mrsamuelbr

mrsamuelbr
    Kayıtlı Kullanıcı

24
    4
    2
    10
    bilmiyorum

8. MertOguz

MertOguz
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

1.008
    676
    230
    TruckersMP Profili
    Arkandan çıkan Volvo'yu kullanan kişi şu an cezalı durumda, buradan bakabilirsin.

Fakat kusura bakma ama sen de dikkatsiz sürüşünden dolayı ceza almayı hak etmişsin. Yolu kontrol etmeden, sinyal vermeden ekran kaydını alan kişinin önüne atlıyorsun. Ayrıca karşı taraftan gelen Champloo.exe adlı Mercedes kullanan kişiye sürterek kaza yapmasına sebebiyet veriyorsun. İtiraz etmeyi deneyebilirsin, çok da büyük bir olay olmadığı için sanırım cezan affedilebilir.

M A T İ Z bunu beğendi.