1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Haksız Ban Yeme

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve h0ligan1903 tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. h0ligan1903

h0ligan1903
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

38
    29
    8
    50
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Ben seyir halindeyken adamlar kafalama bana giriyor bunlar ban yemiyo ama 30 Ağustos konvoyunda hic alakasız 1 Hafta ban yiyorum. Ortada ne kaza var ne trolleme var ne de başka bişey. Sadece millet çıkarken ben iniyodum sağdan sağdan ki konvoyun en arkasına geciym ki bi karışıklık olmasın düzen bozulmasın diye ama daha bunlari düşünmeden neye dayanaraktan ban atılıyor çok merak ediyorum. Ban atan admini daha çok merak ediyorum hangi kafayla ban atıyor. Çok ilginç gerçekten. Tamamen bu mevzu da mağdurken suçlu olduk. Çok komik gerçekten

2. Beykozlu Selçuk

Beykozlu Selçuk
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

29
    548
    1.104
    220
    DAF
    TruckersMP Profili
    En kısa surede video gelecektır. Video geldiğindie videoyle itirazda bulunabılırsinız.

Ahmet53 ve h0ligan1903 bunu beğendi.
  3. AhmetF

AhmetF
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

170
    276
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
  4. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    @h0ligan1903 herhangi bir sebeple ters şeritten gitmeniz yasak, yasaklamada bir hata bulunmuyor.

h0ligan1903 bunu beğendi.
  5. DesertEagle26

DesertEagle26
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

3.106
    3.771
    250
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Genelde "haksız yere ban yedim" diye konu açanlar; bir yerlerde hata yapıyorlar ve daha sonra legal bir şekilde seyir halinde giderken ban uyarısı geliyor. Sonra seyir halindeyken ban yedim diyorlar. Ama hiç yaptıkları hataları hatırlamıyorlar.

MahirBK bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.