1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Gta 5 Online ???

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Onur 01 tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

1. Onur 01

Onur 01
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

29
    93
    23
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Gta 5 online oynuyan arkadaşlar var mı ?? yabancılarla oynamaktan sıkıldım anlaşmakta zor oluyor.Türk kardeşlerimle oynamak daha zevkli olur ama hiç denk gelmiyor.

TigerVolt bunu beğendi.
  2. TheKingTR

TheKingTR
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Denk gelmemesi normal çünkü biz fakir bi milletiz :D

3. opel57

opel57

24
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    abi çakmalarda sakın denemeyin online orjinaliniz varsa girin online bendeki çakmaya arkadaşın gazına geldim online yaparken çok aşırı derece virüs girdi temizleyemedik format yedi bilgisayar sonra verilerim gitti daha gtalara töbe ettim :(

SUPPORT bunu beğendi.
  4. Charles

Charles
    Plaka

33
    399
    382
    230
    DAF
    TruckersMP Profili
    Bana göre fakir değil,emeğe saygısı olmayan insanlarız..

Semihcan, Raichu, Baranonen34 ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  5. SUPPORT

SUPPORT
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

25
    546
    344
    185
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    @Charles Sonuna kadar sana katılıyorum. Bundan 3-4 yıl öncesine kadar bende " oyuna paramı verilir olum, o kadar parayı kim verecek, boş işler" diye düşünürken orjinal oyunun tadını taddırdı steam kullanan arkadaşlarım ondan sonra orjinalin faydalarını gördükçe korsandan soğudum.

OGUZHAN_33 ve CumaliBzdmr bunu beğendi.
  6. KadirhaNÖzer

KadirhaNÖzer
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

1.225
    1.369
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bende steamdan almak isterdim ama sadece yılbaşında bir şey alabiliyorum oda scandinavyayı dlcsini alıcam hemde biraz pahalı crackli oynuyorum bende

7. Onur 01

Onur 01
    Plaka

29
    93
    23
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bendeki orjinal kutulu ;)

opel57 bunu beğendi.
  8. Cihat TURGUT

Cihat TURGUT
    Plaka

28
    169
    196
    190
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    ben son 1 haftadir lancer hatası alıyorum sorunu çözersem oynamaktan zevk alırım bende kımse yok diye online girmiyorum :D :D

9. frknyksl

frknyksl
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

116
    42
    120
    Volvo
    TruckersMP Profili
    @Charles emeğe tabiki de saygı gösterilmeli ama saygı göstereceğim diye bu kadar para veremem. Ben kapitalist sisteme karşı değilim. Yalnız en alt kesiminde refah içinde yaşaması şartıyla. Çünkü üretip ortaya bir şeyler çıkarırken şirketler veya herhangi bir insan ben evde oturuyordum. Tabiki de benden daha varlıklı olmalılar. Ama onlar DAHA DAHA çok zengin olacak diye haddinden fazla kâr yaparlarsa görmek istedikleri saygı ister istemez azalıyor. Ben kapitalist sistemin adil olanına saygı duyarım ve severim. Çünkü bende bir şeyler uğraşıp ürettiğimde tabiki de bir farkım olmalı maddi açıdan. Ben burda korsan olayını savunmuyorum. Ama fiyatlara tepki gösterilebilecek güzel bir yöntem olarak düşünüyorum.

10. avcitalip

avcitalip
    Plaka

27
    197
    106
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili