1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözülemedi Gereksiz Alt+Tab Yapması

Konusu 'Çözülmemiş Sorunlar' forumundadır ve LastStarDust tarafından 12 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. BulleTradek

BulleTradek
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

905
    196
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Evet arkadaşlar sorun yukarıda var biliyorum fazla soru sormaya başladım ama kafayı yiyecem mp ye girince 15 sn sonra hep alt tab yapıyor (oyunu alta alıyor) yani ben bıktım bu arada DirectX ile giriyorum

2. Angelus

Angelus
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

265
    132
    140
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ben bazen oyunda yapıyorum yanlışlıkla (ts bas konuş tuşunu alt tuşu yaptım tab tuşuna basınca) win 10 a geçtiğimden beri alt+tab da pc kitleniyor mecbur tuşundan reset atıyorum benim sorunuma da çözüm bulursanız sevinirim :) iyi forumlar

3. Hardy

Hardy

306
    469
    185
    Genelde bu tür problemleri oyun haricinde çalışan bir program ya da uygulama pop-up (Bilgilendirme ekranları) sebeb olur. Bunlar default olarak kendini öncelikli hale getirir ve ekran ne varsa onu arka plana atarak kendini öne çıkartmaya çalışır. Bilgisayarı kullanırken yan olarak çalışan uygulamaları kontrol edin yada kapatmayı deneyin..

DgknBsm TS bas konuş tuşunu "Caps Lock" tuşu yaparsan hiçbir sorun yaşamazsın. Oyun içerisinde, diğer oyunların içerisinde ve hatta windows içerisinde çoğu zaman kullanılmayan bir tuştur. Ben şahsen bas konuş tuşu olarak Caps Lock tuşunu atadım ve Windows 8.1 veya Windows 10'da hiçbir sorun yaşamadım...

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 1 Eylül 2015
    Angelus bunu beğendi.
  4. Cemsnbc

Cemsnbc
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bence sorun klavye ile alakalı olabilir. Takılı kalmış ise ondanda yapabilir. Diğer nedenlerden birisi de o tuşlara oyun içerisinde atama yaptıysan diğer arkadaşların dediği gibi onları değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Baranonen34 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.