1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Genius Bar

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve serknky tarafından 17 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. serknky

serknky
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

34
    71
    30
    65
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar Merhaba;
    Apple Store Randevuyla ilgili bilgisi olan varmı ? yada sistemi bilen elinde fazla randevusu olan var mı ? yaklaşık 1 aydır randevu için uğraşıyorum ama denk düşmedi hiç.

2. elturcotr

elturcotr
    Plaka

41
    65
    35
    80
    DAF
    TruckersMP Profili
    Geçen sene eşime Iphone 6 almıştım. Birkaç gün sonra sıkıntılar olmaya başladı. Şansımı deneyerek ZORLU ya gittim. Yetkili arkadaşlar kesinlikle randevusuz bakamadıklarını söylediler.

Abartmıyorum 1,5 ay boyunca her gece 00:00 dan sonra randevu almak için sisteme giriş yaptım. Randevu almak çok zor. (Tavsiyem ZORLU yerine AKASYA da ki yerden randevu alman).

Güç bela randevu aldım. Randevu saatinde gittim. Randevunu kontrol edip seni kocaman bir masaya oturtturuyorlar. Elinde tablet olan elaman sıran gelince yanına geliyor problemini soruyor ve ona göre çözüm sunuyorlar. Misal benim yanıma geldi telefona bağlandı (2dk) “hımmm” dedi içeri gitti sıfır bir tane Iphone 6 verdi eskisini aldı (5 dk.) yani kabaca 10 DK telefonumu değiştirdi.

Durum böyle burada önemli olan randevuyu almak için biraz sabır göstermen gerekiyor.

Son düzenleme: 18 Aralık 2015
    serknky bunu beğendi.
  3. BUZEL

BUZEL
    Plaka

29
    53
    21
    100
    Scania
    TruckersMP Profili
    bizde randevu alamamıştık 3-4 gün. Akasya açıldığı gibi gittik. saat 10:03 te mağazaya girdiğimizde 20-25 kişilik sıra vardı ama yarım saat sonra yetkiliyle görüşebildik. Yani mağaza açıldığı gibi gidersen randevusuzlar sırasına girip sorununu çözebilirsin

serknky bunu beğendi.