1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Forum'daki Kapatılan konular (Öneri)

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve anilturizmir tarafından 28 Eylül 2015 başlatılmıştır.

1. anilturizmir

anilturizmir
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

45
    9
    8
    35
    DAF
    TruckersMP Profili
    ETS2mp de karşılaştığım bazı sorunları forumda buldum..
    .Bir çok arkadaşta aynı şeyleri yaşamış.Fakat bir süre sonra (sorun çözüldüğüne kanaat getirerek) konular ''ÇÖZÜLDÜ'' İKONU İLE KAPATILMIŞ..

Benim Tavsiyem Konuları ''Çözüldü'' diye kapatmayın..Sizin için çözülen konular benim için çözülmemiş olabilir, yada başkası için...Amaç forumda Başlık çoğaltmaksa tamam o zaman yapılan bence doğru.ama profesyonel bir düşünce çerçevesinde konuları kapatıyorsanız bence bu yanlış...Konuyu sabitleyin , Sıkıntısı olan yazdıkça bilenler cevaplasın.Böylece forum 10'larca aynı sorun konusu açılmamış olur ve forum daha anlaşılır halde ve daha sade kalır..

Tabiki benimkisi bir ''Görüş'tür'' Takdir Forum Yönetiminin..

-Bold Yazı Düzeltildi Tekrarlanırsa Uyarı Verilecektir. İyi Forumlar

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 28 Eylül 2015
    Eğinli, Mustafa Kadir ve Tosunpasa bunu beğendi.
  2. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

34
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Kendi açımdan konuşim :
    Konuyu kapatıyorum ; çünkü çözülüyor ; çünkü açık oldukça konu farklı yerlere gidebiliyor.
    Aynı konu açılırsa linkini veriyoruz eski konunun -ki yukarıda ara butonu var fakat pek kullanılmıyor- arkadaş ilk önce kapanan konuya baksın çözemiyorsa eğer yeni konu açılıp tekrar düşüncelerimizi yazıyoruz elimizden geldiğince.

3. anilturizmir

anilturizmir

45
    9
    8
    35
    DAF
    TruckersMP Profili
    Mustafa Kadir ve CumaliBzdmr bunu beğendi.
  4. Charles

Charles
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

34
    399
    382
    230
    DAF
    TruckersMP Profili
    Öncelikle üyelerin forum kurallarına olan dikkatleri için çok teşekkür ederim ancak size düşen üyeyi uyarmak değil yapmanız gereken mesajın altında raporla seçeneğini kullanmak ve neden raporladığınızı belirtmek ki böylece konunun içeriği bu tür kural tartışmalarına bürünüp ekstradan soruna sorun eklenmesin.

Kapatılan konulara gelecek olursak sorunlar genelde ortak problemlerden oluşuyor Cumali çok güzel söyledi sorunu olan '' arkadaş ilk önce kapanan konuya baksın çözemiyorsa eğer yeni konu açılıp tekrar düşüncelerimizi yazıyoruz elimizden geldiğince.'' Şurası da bir gerçek ki sorun çözme yüzdesi moderator takımı olsun yeri geldimi üyelerimiz olsun gayet yüksek.

GuSTaV, Alper34, CumaliBzdmr ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  5. Mustafa Kadir

Mustafa Kadir
    Plaka

251
    324
    165
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bundan sonra böyle yaparım abi iyiki söylemişsin.

ypemck bunu beğendi.
  6. Emre K

Emre K
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

21
    786
    89
    105
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Ben 1 kisiyi reporladim forumda eskiden di yada yeni bana mesaji geliyor mu silindi gibiisindem