1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözülemedi ETS2MP siteye kayıt olamıyorum

Konusu 'Çözülmemiş Sorunlar' forumundadır ve Hiperaktifco14 tarafından 15 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Hiperaktifco14

Hiperaktifco14
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

23
    1
    0
    35
    TruckersMP Profili
    Merhabalar ben Steam'dan oyunu satın aldım ETS2MP sitesine girdim son sürümü indir seçeneğine tıkladım giriş yapmadan indiremzsiniz yazdı kayıt ol dedim orada yeşil steam yazılı buton geldi oraya tıkladım steam'a girş yaptım sonra bu yazı geldi ''Bu steam hesabı ile bağlantılı ETS2MP hesabı bulduk. Kayıt ile ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen destek talebi oluşturun.'' diye bi yazı geldi. Sonra giriş seçeneğine tıkladım . Steam hesap bilgilerimi girdim ama hata dedi. Oraya kayıt olduğum e-posta adresimi ve şifremi girdim bilgiler yanlış dedi. şifremi unuttum seçeneğine tıkladım tekrar e-posta adresimi girdim yine yanlış dedi işin içinden bir türlü çıkamadım n'olur yardım edin nasıl indiricem ben bunu.

2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Merhaba,

Steam'a üye oluyoruz hani, ilk kayıtlı olduğumuz E-Mail vardır daha sonra mail vs değiştirirz, steam'da hiç mail değiştirdinmi?

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.