1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Ets2MP Fatal Error

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve Ayberkk tarafından 20 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Ayberkk

Ayberkk
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

23
    411
    139
    155
    Scania
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar oyunu DirectX ve OpenGL de başlatmıyorum normal Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer ile başlatıyorum.
    Oyunda önceden hiç sorun yoktu arkadaşlarımla 2-3 saat oynadık ve hiç Fatal Error vermedi.
    Ama dün geceden itibaren 5-10 dk oynuyorum hemen Game Crashed-Fatal Error diye bir hata geliyor.
    Singleplayer de oyundan atmıyor normal oynayabiliyorum ama MP girince 5-10 DK Sonra Atıyor ve bu hata sık sık çıktığı için oyunu bırakasım geldi resmen.
    Hata :
    Game Crashed-Fatal Error
    An application fatal error! Do you want to send crash.log file to developers !

2. Greybeard

Greybeard

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
    http://www.ets2mptr.com/konu/fatal-error-veriyor.4626/

Eğer daha önce OpenGL ile açtıysanız oyunu Directx ile başlatmayı deneyin, veya belgelerimdeki ETS2MP klasörünü silip sonra oyuna play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer'dan giriş yapıp sonucunu bize belirtin.

3. Ayberkk

Ayberkk
    Plaka

23
    411
    139
    155
    Scania
    TruckersMP Profili
    Yok her zaman normal Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer den giriş yapıyorum.ETS2MP Klasörünü sildikten sonra size sonucu söylerim.

4. Ayberkk

Ayberkk
    Plaka

23
    411
    139
    155
    Scania
    TruckersMP Profili
    Yok hocam olmuyor yine veriyor hatayı

5. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    0
    200
    Hem multiplayerı komple kaldırıp hemde belgelerimdeki MP klasörünü sildikten sonra MP'yi yeniden indirerek kurmayı deneyebilirsiniz.

6. Greybeard

Greybeard

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
  7. Ayberkk

Ayberkk
    Plaka

23
    411
    139
    155
    Scania
    TruckersMP Profili
    Sağolun konu kilitlenebilir Belgelerim/Ets2MP klasörünü sildim ve oyunu DirectX ile başlattım ve oyun hiç Fatal Error Vermedi :)

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.