1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Ets2 yanıt vermiyor

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve erdem_urkun tarafından 12 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. erdem_urkun

erdem_urkun
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

27
    39
    16
    90
    Volvo
    TruckersMP Profili
    arkadaşlar oyuna girdikten 5-10 saniye sonra oyun donuyor ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. moddan kaynaklandığını düşünüp yüklü tek modu da sildim ama düzelmedi. yardımcı olabilecek var mı ?

2. @erdem_urkun
    "Belgeler > Euro Truck Simulator 2 > config.cfg" adlı dosyayı silip, tekrar deneyiniz.

3. erdem_urkun

erdem_urkun
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

27
    39
    16
    90
    Volvo
    TruckersMP Profili
    @Kaan BATU denedim ama sorun devam ediyor. daha eski bir otomatik kayda döndüğümde düzgün çalışıyor

4. Modu kullandığınız kaydı silin. Otomatik kayıttan devam edin ve ilerleyerek oyunu kaydedin.

KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  5. corbanez

corbanez
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

1.292
    1.905
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    Aynısı bana da olmuştu anlam verememiştim mod yüzünden save dosyası bozulmuştu. Otomatik kayıtlar fayda etmemişti 1 ay önce yedeklediğim save dosyasına dönmüştüm sonrasında sıkıntı çıkmadı halen devam ediyorum. Şu an durum nedir ?

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.