1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel ETS2 MP hakkında soru

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve berkelyumtr tarafından 28 Ekim 2015 başlatılmıştır.

1. berkelyumtr

berkelyumtr
    Kayıtlı Kullanıcı

30
    2
    1
    0
    Selamlar,
    foruma yeni üye oldum. Steam'da uzun zamandır takip ettiğim ETS2'nin %50 indirime girmesi ile birlikte, 'Acaba alsam mı ?' diye durup düşünürken Multiplayer mod hakkında aklımdaki soru işaretlerini sizin yardımınızla gidermek istiyorum.
    Oyunu Singleplayer olarak eski bilgisayarımda oynamaya çalıştım fakat donanım düşük olduğundan pek zevk alamamış içimde ukte kalmıştı. :D

Oyunun multiplayer modu nasıl çalışıyor ? Bir server'a bağlanmak için benim adresi yazmam mı gerek yoksa bağlan tuşuna bastığımda herkesin bulunduğu bir server'a mı giriş yapıyorum ?
    Ortalama kaç kişi online olarak oynuyor ? Yolda giderken başka bir oyuncuyla karşılaşma aralığım kaç dakikadır ?
    Oynayan arkadaşlar genel olarak Direksiyon setini mi tercih ediyor yoksa klavye de zevkli oluyor mu ?

Herkese iyi günler dilerim

2. Beykozlu Selçuk

Beykozlu Selçuk
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

28
    548
    1.104
    220
    DAF
    TruckersMP Profili
    -Oyunun multiplayer modu nasıl çalışıyor ?
    +Oyunun orjınal steam versiyonuna sahip oldup şu şekilde kurulum yapmanız gerekli;
    "www.ets2mptr.com/konu/ets2-mp-kurulum-rehberi.114"

-Bir server'a bağlanmak için benim adresi yazmam mı gerek yoksa bağlan tuşuna bastığımda herkesin bulunduğu bir server'a mı giriş yapıyorum ?

+"http://status.ets2mptr.com/" Bu şekilde serverler var, MP girişte seçenekler mevcut.

-Ortalama kaç kişi online olarak oynuyor ?
    +Yine buradan bakabilirsiniz "http://status.ets2mptr.com/"

-Yolda giderken başka bir oyuncuyla karşılaşma aralığım kaç dakikadır ?

+Bazı şehirlerde,yollarda yoğunluk oluyor. Server yoğunluğu,birazda saat dilimine bağlı.

-Oynayan arkadaşlar genel olarak Direksiyon setini mi tercih ediyor yoksa klavye de zevkli oluyor mu ?

+Zevkler ve renkler tartışılmaz :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    -İyi forumlar​

ahmet_bmc_, Alper34 ve Baranonen34 bunu beğendi.
  3. Ismail Can

Ismail Can
    Yasaklı Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

27
    509
    311
    165
    Iveco
    TruckersMP Profili
    19 TL gayet iyi bir fiyat. Almani tavsiye ederim. MP modu ile oyunun zevkini iki kat daha fazla cikarabilirsin. Mesele SP da kornaya basinca karsindaki tirlar sana karsilik vermiyor. MP modu iler bunu yapabilir ayriyetten konvoylara katilip guzel zamanlar gecirebilirsin

4. berkelyumtr

berkelyumtr
    Kayıtlı Kullanıcı

30
    2
    1
    0
    Cevapladığınız için teşekkürler, oyunu aldım kuruluma başlayacağım, iyi forumlar. :)

Beykozlu Selçuk bunu beğendi.
  5. Ismail Can

Ismail Can
    Plaka

27
    509
    311
    165
    Iveco
    TruckersMP Profili
    Herhangi bir problem olursa ozelden mesaj at cevaplarim

6. jameskeenan

jameskeenan
    Kayıtlı Kullanıcı

33
    3
    0
    0
    arkadaşlar selam. oyunla ilgili problemlerim var.
    oyuna her girdiğimde headquarterdan başlatıyor. aracınızı uygun bir yere parkettik deyip. örneğin çekiciyi malmöde parkediyorum bir sonraki açışımda uppsalada başlatıyor.

sıkıntı nedir?

daha önce yük sorunu çözerken console vs ayar değiştirmiştim. alakalı olabilir mi?

7. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

34
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Kurallar aklında olsun :
    http://www.ets2mptr.com/konu/ets2-mp-oyun-kurallari-guncellendi.1762/

Kullandığın herhangi bir mod varsa çakışıyor olabilir.

8. Ismail Can

Ismail Can
    Plaka

27
    509
    311
    165
    Iveco
    TruckersMP Profili
    Kuzenim de de öyle oluyordu sebebini bulamadık.

9. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    @jameskeenan İş sıfırlama kodu açık kalmış konsola uset g_force_economy_reset 0 yaz düzelir.

Alper34 bunu beğendi.
  10. SouL'Fly

SouL'Fly
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

25
    335
    66
    85
    DAF
    TruckersMP Profili
    Oyunun en iyi zevklerinden biri tabikide bir başkasıyla karşılaşmaktır, veya arkadaşlarınla sürmektir her neyse. Şöyle diyelim; Rotterdam'da ve çevresinde karşılaşma olasılığın 1 dakikada 1'dir hatta sollamaya çalışanlar falan sen takma onlara kafanı. MP kesinlikle almalısın çok zevkli hele DLC'ler tavsiyemdir, fakat benim DLC'm yok yani bu konuda olanlardan detay almalısın. Hayırlı olsun bu arada umarım Kuralları dikkate almanı tavsiye ederim yoksa MP kariyerin kısa sürebilir. :)