1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Ets2 mp E-postamı ve şifremi unuttum

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve Charizard tarafından 13 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Charizard

Charizard
    Kayıtlı Kullanıcı

30
    2
    0
    15
    Ets2 mp e posta ve şifremi unuttum oynamayı bırakmıştım şimdi yeniden başlamak istiyorum yardımcı olurmusunz

2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    @Charizard

Geçmişte, Bu tür sorunlarla daha yakından ilgilenebilmek için, Support takımı getirildi, buradan support'a ticket açmayı öğrenin buraya yazdığınızın aynısını oraya yazın, en geç 24 saat içerisinde yetkili Türk arkadaşlarımız ilgilenecektir, Türkçe yazabilirsiniz, ETS2MP Support birimi sadece kayıt olduğunuz E-Mail adresinizi verebilir, şifrenizi veremezler, @Charizar, Eğer sorununuzun çözülmesine yardımcı olduysa, lütfen gerekli bilgilendirmeyi yapın, burada bekliyorum acaba çözüldümü/çözülmedimi diye buradan bizler bişe yapamayız ancak support birimi sizin durumunuzla ilgilenebilirler tekrar dediğim gibi.

Son düzenleme: 13 Aralık 2015
    CumaliBzdmr bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.