1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü ETS2 Hazır Save

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve FreezeFBI tarafından 28 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. FreezeFBI

FreezeFBI
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

21
    19
    2
    50
    Scania
    TruckersMP Profili
    Selamun Aleykum. Bildiğim kadarıyla Singleplayer'deki hesap multiplayer'e aktarılıyor (ben böyle biliyorum böyle bir şey yoksa da söyleyin lütfen).Şimdi eğer ETS2 Singleplayer'e hazır save dosyası atarsak seviye ve paramız yükselecek ve ETS2 mp ye de aktarılcak bu ban sebebimidir. (sormamın sebebi şimdiye kadar izlediğim bütün ETS2 mp videolarında adamların milyon euroları var 100 milyon euro falan gibi bu paraları kendileri kasması çok zor hazır save dosyası olduğunu düşünüyorum). Cevaplarınız için teşekkürler

2. ShineOfGod

ShineOfGod
    Plaka

12
    2
    65
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Save dosyasına gerek yok Cheat Engine ile çok kolay yapılıyor. Kurallarda hile olarak sadece hız hilesi yasaklı

Son düzenleme: 28 Temmuz 2016
  3. MUR4Ty

MUR4Ty
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

1.070
    1.779
    220
    Merhaba @FreezeFBI ,

Sıngleplayer'da Oluşturulan save dosyası direkt olarak Multiplayer'a aktarılır. Ve para değişimi, Seviye yükselişi Herhangibir şey ban sebebi değildir.
    Gönül rahatlığı ile save dosyasını multiplayer'da Kullana bilirsiniz.. :)

4. semihkutluk

semihkutluk

93
    8
    65
    Scania
    TruckersMP Profili
    Herhangi bir ban sebebi değil, rahatlıkla kullanılabilir

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.