1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Yardım ETS2 G29 Direksiyon Animasyon Aralığı

Konusu 'Euro Truck Simulator 2 (SP) (MP)' forumundadır ve carkacemre tarafından 14 Kasım 2023 başlatılmıştır.

1. carkacemre

carkacemre
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

24
    12
    15
    70
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Merhabalar, oyunda "Oynanış" kısmında "Direksiyon Simidi Animasyon Aralığı" var, bu ayarı 900 dereceye getirince G29 ile eşit dönüyor, ben bir süredir 1810da kullanıyordum ve direksiyon oyun içinde set ile eşit dönmese de daha fazla dönüyor ve normalde nasıl dönmesi gerektiği konusunda kararsız kaldım.

Klavye veya fare ile oynayan birisi direksiyonu full sola veya sağa döndürüp direksiyonun nereye baktığını söyleyebilir mi?

900 derece set ile oynayanlarınız hangi ayarı tercih ediyorsunuz?

2. carkacemre

carkacemre
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

24
    12
    15
    70
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Biraz araştırdım ayarlardan derecesini değiştire değiştire test ettim, aklına takılanlar olursa görüp bilgilenebilirler.

Direksiyonunuz kaç dereceyse ona ayarlayın, her türlü herkes oyunda aynı döndürme açısına sahip oluyor. Direksiyon seti oyunda ki direksiyon ile eşit dönmesi önemli