1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Yardım ETS2 de hatıra fotoğraf alanlarına gidilmiyor

Konusu 'Euro Truck Simulator 2 (SP) (MP)' forumundadır ve yirmidokuz tarafından 16 Aralık 2024 başlatılmıştır.

1. yirmidokuz

yirmidokuz
    Kayıtlı Kullanıcı

42
    3
    2
    40
    Mercedes
    Arkadaşlar oyunu steam üzerinden oynuyorum belirli yerlerde bulunan hatıra fotoğraf alanlarının yanına gidemiyorum yeşil alan hiç görünmüyor. ne yapabilirim ?

hoca33 2 bunu beğendi.
  2. M A T İ Z

M A T İ Z
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

30
    74
    60
    120
    Mercedes
    Oyununuzda konsol aktif ise aşağıdaki bıraktığım kodu consola yazıp enterlayın.

Klavyeden '' é '' Tuşuna basıp g_show_game_elements 1 komutunu girin.

Konsol Aktif Değilse;

Belgeler/ETS2 klasörü içerisindeki config.cfg dosyasını not defteri ile açın ve değerlerini aşağıdaki gibi yapın ve kaydedin ardından oyuna girebilirsiniz.

• uset g_console "1"
    • uset g_developer "1"
    Buna rağmen düzelmediyse;

Oyununuzda aktif modlar varsa onları devre dışı bırakın. Mevcut profilinizi silip yeniden profil oluşturun.

Son düzenleme: 17 Aralık 2024
    hoca33 2 ve Razor3214 bunu beğendi.
  3. yirmidokuz

yirmidokuz
    Kayıtlı Kullanıcı

42
    3
    2
    40
    Mercedes
    konsol aktif dediğinizi yaptım ama olmadı oyunu silip yeniden yükledim gene olmadı ayrıca config dosyasının içinde söylediğiniz kodlar yoktu ekledim ama değişen birşey olmadı congig dosyası ekliyken consoluda denedim gene olmadı :(

M A T İ Z bunu beğendi.
  4. M A T İ Z

M A T İ Z
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

30
    74
    60
    120
    Mercedes
    Oyununuzda aktif modlar varsa onları devre dışı bırakın. Mevcut profilinizi silip yeniden profil oluşturun.

hoca33 2 bunu beğendi.
  5. yirmidokuz

yirmidokuz
    Kayıtlı Kullanıcı

42
    3
    2
    40
    Mercedes
    bunlarıda denedim hocam gene olmadı

6. hoca33 2

hoca33 2
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

335
    1.711
    250
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Hatıra fotoğrafı simgelerinin olduğu bölgede, simgeye yakın bir yerde aracınızı durdurup klavyede Escape tuşuna basarak oyun içi menuye gelip sağ alt taraftaki medya butonu vasıtası ile fotoğraf çekme bölümüne girerek kameranızı simgenin olduğu tarafa doğru çevirip resim çekmeniz yeterli, simgenin yanına kadar gitmenize gerek yok hocam.

Oyun yapımcıları bazı simgeleri bu şekilde yapmışlar. Aynı oyun haritasına sahip olan herkeste aynı şekilde, yoldan-şehirden uzaktır bazı simgeler. Save -profil değiştirmekle bu durum değişmez. Esenlikle kalınız.

hackvita, Razor3214 ve M A T İ Z bunu beğendi.