1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel ETS2 Bitti

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Mustafa Ç. tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

1. Mustafa Ç.

Mustafa Ç.
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

25
    109
    37
    85
    Scania
    TruckersMP Profili
    arkadaşlar bu aralar oyun indirimde olduğu için önüne gelen aldı ve oyun bitti scandinavya da bile kasıyor artık bu indirimin bitmesi lazım bence yada roterdam veya o bölgelerde bekleyenlerin sollama yapanların anlanması olabilir stok ta oyun kalmıycak yoksa bu gidişle

2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

26
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Euro Truck Simulator 2 Steam Sürüm oyunu sınırsızdır ister 10000 olsun ister 10000000000 gene bitmez kod bu kod :)

avcitalip bunu beğendi.
  3. SUPPORT

SUPPORT
    Plaka

27
    548
    346
    185
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Yol Biter Troll Bitmez!

avcitalip bunu beğendi.
  4. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    1
    200
    Oyun dijital olarak satılıyor, tükenmesi mümkün değil :) Sunucuların ve oyuncuların(!) normale dönmesi 1-2 haftayı bulur diye tahmin ediyorum :)

5. gokhankusmen

gokhankusmen
    Plaka

29
    55
    27
    95
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Beyler yılbaşı indirimde gene bu tarz bir indirim olacak,Oyuna çok büyük katkı sağlıyor ama bi yandna oyunu kötülüyor.Ocak ve Şubat gibi troller ban yemeye başlayınca oyun düzene girer.Tabi süre zarfında EU4 açılmazsa.2 EU server full çekti bugün :D

6. Cihat TURGUT

Cihat TURGUT
    Plaka

30
    169
    196
    190
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    ben gerçekten bıktım ya tırı surmekten bir haftadır artık trollenmekten bıkdım ya adamın sagından gecıyorsun onune kırıyor yada kendılerı gecerken kırıyor yazışmalardakı küfürleri sağmıyorum bile

7. Patriot

Patriot
    Plaka

386
    113
    90
    Volvo
    TruckersMP Profili

Oyun Tükenmez Ancak Yeni Oyunu Edinen Arkadaşlara da Hak Vermek Lazım. Bizde Öyle Değil Miydik Allahaşkına Hatta Kendi Adıma Konuşayım Oyunu Aldıktan 1 Ay Sonra Bile Troll Yapmıyor Değildim. Şanslıymışım ki Süresiz Olarak Banlanmadım 30 Gün Bana Ağır Bir Ceza Olmuştu :) Açıkçası Ne Kadar Canımızı Sıksada Bu Troller Aslında İyi Yapıyolar Ve Seviniyorum Ben Herkes Oyunu Alıyor Düşünsenize Şu An SCS Software Ne Kadar Kardadır. Önümüzde Yılbaşı Oyun Gittikçe Tanınıyor. Alan Alana. Belki Bu Vesileyle 5 Güncelleme Sonra Gelecek Bir Şey 2 Güncelleme Sonra Gelecek.

Bardağın Birde Dolu Tarafından Bakmakta Fayda Var :)

8. omer584

omer584

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Bruce Lee, NiekHD ve DarkBlueRZ bunu beğendi.
  9. Paspalin

Paspalin

47
    57
    24
    50
    TruckersMP Profili
    Bende sabrımın sonundayım efendi efendi tadını çıkaramıyoruz oyunun. Dün adamın solundan yavaş geçiyorum ilerde de arkadaşı var tam onunda solundan geçecek iken hızım bu arada 60 / 70 km falan adam önüme kırdı. Her halde farketmedi dedim o kadar sellektör ve kornaya rağmen? Bir daha denedim baktım yüke hasar verecek önüme kırıp duruyor mecbur arkadan 50 km takip ettim. Arkadaşı da geldi yanımdan geçti yolda yanyana yavaş yavaş gittiler. Ama ben arkalarında kudurdum resmen.

10. MrGalaxyTR

MrGalaxyTR
    Plaka

26
    42
    0
    80
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Haklı...