1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel ETS hakkında meraklarım ..

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve power10 tarafından 24 Kasım 2015 başlatılmıştır.

1. power10

power10
    Kayıtlı Kullanıcı

33
    350
    155
    55
    Aklıma gelmiyor değil ..

Arabanın KM si arttırça ya da daha çok kaza yaptıkça arabanın motor gücü , yol tutuşu bozuluyor mu ? Sanki bazen öyle hissediyorum ..

Lastikleri değiştirince de yol tutuşunda sanki belirgin farklar oluyor.

6x4 Scania kullanmak isterdim ama araba kayıyor neden ?

Gerçekte bu arabalar bu kadar kaymaz ki bunlar niye kaydırtmış anlamadım.

2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Merhaba, @power10
    1. 6x4 Scania kullanmak isterdim ama araba kayıyor neden ? I Geçen ben kullanıyordum, 6x4 Lastiklerde bir bug var dönmüyor,
    2. Evet motor gücü azalıyor azalıyor'dan kastım, hızı düşüyor mesela hiç hasar yokken 110'la gidersin hasarın varken 90'ı geçmez,
    3. Yol tutuşunun bozulduğunu şuana kadar hiç hissetmedim ama oynanış ayarları " Varsayılan " yap düzelir.

Son düzenleme: 25 Kasım 2015
  3. Mci61

Mci61

1.427
    744
    200
    Scania
    TruckersMP Profili
    Öyle çok kilometre felan yapınca araçta herhangi bir değişiklik olmuyor. Ama yakında yeni güncelleme ile lastik aşınması olayı gelecek.

opel57 bunu beğendi.
  4. MertOguz

MertOguz
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    Kilometresi artınca ne olur bilmiyorum ama hasarlı çekicinin hızı azalır. Bildiğiniz üzere motor arızası vermeye başlar.
    Lastik takıntısı bende de var. Bazen lastiklerin yol tutuşunu etkilediğini hissediyorum. Kaza yapmaya başlarsam lastikleri değiştiriyorum. Tabii oyunda böyle bir ihtimal var mı emin değilim.
    6x4 yerine 6x2/4 aks tavsiye ederim. 6x4'ün hakimiyeti oldukça zor.

5. Koray55

Koray55
    Plaka

743
    196
    145
    Volvo
    TruckersMP Profili
    1.incisi 1.17 Güncellemesinde Lastikler değişti Muhtemelen ondan düşünüyorum ve kaymıyor dönmüyor gibi oluyor Onu Video alıp Scs ye söylemek lazım.
    2. Şasi ye göre değişiyor her tırın ayrı
    3.Şasi De filan hasar alırsa kayma filan yapıyor ve yavaşlıyor.