1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Yardım Ets 2 Wot ve steam cloud

Konusu 'Euro Truck Simulator 2 (SP) (MP)' forumundadır ve GkhancX tarafından 2 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

1. GkhancX

GkhancX
    Kayıtlı Kullanıcı

24
    1
    0
    10
    Bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım ve ets2 yi tekrardan yükledim
    Truckers mp ye girmeye çalıştığımda bana yeni bir hesap oluşturttu ama benim zaten eski bir Wot hesabım var ayrıca steam cloudla senkronize de oluyordu fakat bağlanamıyorum

2. Emirhan kurt 29

Emirhan kurt 29
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

526
    261
    220
    Scania
    TruckersMP Profili

3. Emirhan kurt 29

Emirhan kurt 29
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

526
    261
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    selam aynı profil belgelerim ordan Euro Truck Simulator 2 onun içinde şöyle profiles var onun içinde sevin olduğuna emin ol eğer yoksa steam_profiles alıp onun içine at düzelebilir inşallalh düzelmese yazabilirsin yardımcı olurum

4. Razor3214

Razor3214
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

34
    2.490
    3.143
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    TMP ayrı, WOT ayrı. Eğer TMP'ye yeni hesap eklediyseniz, Steam hesabı eski TMP hesabıyla çakışır.

Steam cloud verileri, oyunu tekrar yüklediğinizde geri gelir. Ancak OneDrive varsa, o ETS2 için Belgelerim klasörünü bozabiliyor (belgelerim klasörünü kullanan diğer oyunlarla birlikte).

38 KAYSERİLİ 38, hackvita ve hoca33 2 bunu beğendi.