1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü ets 2 multiplayer sorunu

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve -MORPHEUS- tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. -MORPHEUS-

-MORPHEUS-
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

29
    2
    1
    35
    TruckersMP Profili
    Merhaba arkadaşlar ets 2 yi steamden 1 hafta önce aldım.multiplayer oynamak için gereken herşeyi yaptım.mp exe den oyuna girip mail şifreyi girip sorunsuz bir şekilde giriyorum oyuna.yeni profil açıp bir yerden bir yere götürüyorum.sıkıntısız bir şekilde servere giriyor.(online 2-3 kişi gördüm) ama her nedense teslimatı yaptıktan sonra başka iş almak istediğimde alamıyorum bütün haritalar kapalı oluyor.multiplayerde böylemi oluyor normalde de? uğraştım başka türlü girme imkanı da bulamadım.yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar...

2. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

33
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Charles bunu beğendi.
  3. -MORPHEUS-

-MORPHEUS-

29
    2
    1
    35
    TruckersMP Profili
    CumaliBzdmr bunu beğendi.
  4. maddoxX

maddoxX

57
    11
    50
    Volvo
    TruckersMP Profili
    oyuna girdiğinde cfg dosyasına ve consolu açıp g_force_economy_reset 1..yazarsan sıkıntın gider..ayrıca yeni işlerde boyle problemler ilerde çalıştıkça ortadan kalşkar..

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 8 Ağustos 2015
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.