1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Yardım ETS 2 Mapte kimse gözükmüyor hata veriyor

Konusu 'Euro Truck Simulator 2 (SP) (MP)' forumundadır ve ardayms tarafından 5 Ekim 2025 başlatılmıştır.

1. ardayms

ardayms
    Kayıtlı Kullanıcı

24
    3
    0
    25
    Euro Truck Simulator 2 oyununu Steam'den indirdim. Oyunu açtım ve şu hata ile karşılaştım:

Daha sonra WARP uygulamasını indirdim ve bağlandım. Bu sorun çözüldü. Şimdi, bu linkteki videoda olan hatayı alıyorum. (videoda ara sıra donmalar var atlayabilirsiniz o kısımları). Bazenleri etrafımda birkaç kişi görüyorum sadece, onun dışında hiç kimse yok. Calais'e gittim yine kimse yoktu. Simulation 1 serverında olmama rağmen. Ayrıca https://map.truckersmp.com/ sayfasından sunucuya baktığımda yine kimseyi göremiyorum, fakat oyunda 3.000 küsür kişi var olarak gösteriyor. Save'imde local mod yüklü, ondan kaynaklı olabileceğini düşünmüyorum.

Ek olarak denediğim yöntemler:

TCPOptimizer uygulaması ile internet WAN - MTU değerini 1440 yaptım, bir değişiklik yok. (Sağlayıcı: Turkcell Superonline - 50 Mbps)

2. Razor3214

Razor3214
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

35
    2.567
    3.321
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Speedtest yaptın mı?

3. ardayms

ardayms
    Kayıtlı Kullanıcı

24
    3
    0
    25
    İnternet hızıyla alakalı bir durum mu?
    Değerler:
    Download: 32.07 (modemden biraz uzaktayım)
    Upload: 9.23

4. Razor3214

Razor3214
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

35
    2.567
    3.321
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Normalde değil, eski yıllarda daha kötü hızlarla insanlar oynuyordu. Çinliler 200-500 ping ile gezerlerdi mesela.

Ancak araştırınca şu konu çıktı:
    https://forum.truckersmp.com/index....omatically-reconnected-within-next-10-second/

Şu aralar, TMP'nin ağ sağlayıcısında sorun varmış. Düzelene kadar Sim2 veya başka sunucu deneyebilirsiniz diyor.
    1) Modemi kapatıp, 10-15 dk sonra tekrar açmayı deneyin diyor.
    2) İyi bir VPN olabilir. Cloudflare'in one.one.one.one VPN uygulaması olabilirmiş.
    3) WiFi ile bağlanıyorsan, Ethernet dene diyor.
    4) Kalabalık yerlerden kaçın diyor.
    Başka birisi "Try spawning or driving in a less crowded location and test again." demiş. Yani kalabalık olmayan bir yerde oyunu açmayı dene demiş.

hackvita ve 38 KAYSERİLİ 38 bunu beğendi.