1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Yardım ETS 2 Kontrolcü Sayısı Yardım

Konusu 'Euro Truck Simulator 2 (SP) (MP)' forumundadır ve muhteva tarafından 18 Ekim 2024 başlatılmıştır.

1. muhteva

muhteva
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

162
    86
    120
    MAN
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar Logıtech g27 direksiyon seti kullanıyorum. Ets 2 için buton box, retarder ve sinyal kolu, imdat el freni, mandallı takviyeli vites topuzu gibi aksesuarlar bilgisayara ve konsola bağlı durumda fakat ETS 2 nin oyun ayarları içerisinde en fazla 5 adet kontrolcü seçebiliyorum. Bundan dolayı da bendeki eklentilerin sayısı 5 ten fazla olduğu için örneğin sinyal ve retarder kolunu USB ile bağlayarak oynayamıyorum. Birinden birisini sökmem gerekiyor. Kontrolcü sayısını arttırmanın yöntemi var mıdır? Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşım çıkarsa hayır duamı alır inanın

2. hackvita

hackvita
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

32
    853
    3.029
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Aşağıdaki gibi sanal kontrolcü programı indirip elinizdeki birkaç cihazın butonlarını bu programlarda giriş olarak kullanıp çıkış olarak da başka bir tuş ayarlayabilirsiniz. İnternette biraz araştırırsanız kullanımları oldukça basittir.

vjoy virtual joysitck
    ucr universal control remapper
    vb..

Erendeha ve hoca33 2 bunu beğendi.
  3. muhteva

muhteva
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

162
    86
    120
    MAN