1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel En Rahat Tır

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve TESBiHCiBEY tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

1. TESBiHCiBEY

TESBiHCiBEY
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

28
    12
    3
    35
    TruckersMP Profili
    beyler kullanım açısından en rahat tır hangisi hangilerini önerirsiniz birde tırın beygir gücü önemli mi??

2. SerkanA

SerkanA
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

249
    216
    165
    Renault
    TruckersMP Profili
    750bg daf suan bende. 120-140 viraja giriyorum. Mercedesde guzeldi. Tum tirlari dene cunku zevkler ve renkler tartisilmaz

ERKAN61 ve DarkBlueRZ bunu beğendi.
  3. ismail

ismail
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Scs Software oyun içerisinde neden bilmiyorum ama Volvo FH16 Çok önem veriyor, volvo her alanı güzel beğenmediğim alanı yok, sadece kornasını beğenmiyorum tek sorun kornasında var, oyun içerisinde,

• Mercedes Benz MP4,
    • Renault
    • Volvo FH16,
    • Scania,
    Markalarını kullanabilirsin, motorları gayet kuvettli, ama

• Man,
    • Daf,
    • Daf Euro6,
    • Diğerleri vs,
    Bunları pek fazla önermiyorum bunları ancak tecrübeli kişiler kullanır, hızı sevmeyenler vs.

Son düzenleme: 18 Ocak 2016
  4. Sazulveli Ümit

Sazulveli Ümit
    Plaka

27
    201
    300
    240
    DAF
    TruckersMP Profili
    Zevkine kalmış bir şe. Beygir tabikide önemli 410 beygirlik bir tırla 750 beygirlik bir tır aynı olmaz 750 beygirlik tırla daha fazla hızlı gitme daha seri hızlanma gibi özellikleri vardır. Bu husular için beygir önemlidir. Tırların kullanışları farklılık gösterir eğer bir tırı beğendin ve beygiri düşük ise bunun için 750 beygirlik modlar mevcut.Bana sorarsan oyundaki kullanışlı tırlardan biri DAF Euro6 ki bende bu tırı kullanıyorum ve virajlara 120 ile dahi girsem devrilmedim.Ama benim tırım seri kalsın diyorsan scaniayı tavsiye ederim. Bu iki tırdan sonra bence volvo. Gerisi aynı.

5. Rosem054

Rosem054

44
    86
    56
    50
    TruckersMP Profili
    Hepsini kullandım.Bi Renault sevmiyorum.İçi-dışı görsel açıdan hoşlanmıyorum.Gerçek hayatta da en uyuz olduğum araba modelidir Renault.Uzun bir süredir Mercedes MP4 kullanıyorum.Mercedesin sanki yol tutuşu daha iyi gibi.Gerçi sizin zevkinize kalmış model seçimi.Hepside kullanması güzel çekiciler.Fakat ne olursa olsun dingiliniz enaz 6x4 olsun.Çünkü çok farkediyor savrulma,yola tutunma açısından...

6. BUZEL

BUZEL
    Plaka

29
    53
    21
    100
    Scania
    TruckersMP Profili
    Devrilme olarak diyorsan mercedesin new actross modelinin 6x2/4 ortadan akslısını kullanıyorum şuana kadar en zor devrilen bu yol tutuş bayağı artıyor. Birde iveco highway öneririm kabinde insan arabadaymış gibi hissediyor. Ayrıca forumda böyle konular görmek güzel :)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 18 Ocak 2016
  7. TESBiHCiBEY

TESBiHCiBEY

28
    12
    3
    35
    TruckersMP Profili
    tırlar için ayrı mod dlc falan var mı bende dediğiniz birkaç tır yok yada ben göremedim

8. SerkanA

SerkanA

249
    216
    165
    Renault
    TruckersMP Profili
    http://mods.ets2mptr.com/ bu sayfadan bakabilirsin. Modları single playerden aktif edip multiplayeri açın saveden devam edin. Zaten indireceğin yerde sana nasıl yapacağın yazıyor

9. Mci61

Mci61

1.427
    744
    200
    Scania
    TruckersMP Profili
    Al yeni Mercedes Actros'u , bak nasıl rahat ediyosun...

10. Alenqroo

Alenqroo
    Plaka

263
    191
    210
    Scania
    TruckersMP Profili
    Herkezin Rahatlık Anlayışı Farklıdır Tabi Ama Ben Hızlı Ve Rahat Sürülebilmesini İsterim.

- Mercedes Actros [Yeni] [RAHATLIK]
    - Scania [ORTA]
    - Volvo FH16 [HIZ]

Bu Üçü Arasında Zaman Zaman Degiştiriyorum.