1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Durduk yere süresiz ban yedim ne yapabilirim ?

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve Aslansaray485 tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Aslansaray485

Aslansaray485
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

30
    3
    0
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    konuyu anlatayım ben rotterdam limandaydım önümde bir tane tır vardı tırda dorse varmış ama bende tırda dorse olmadıgı gözüküyor bende dorseyi görmedigim için adamın yanından solluyorum ama adamın dorsesi benim tıra takılıyor bende adamı fena hala getiriyom bu yüzden süresiz ban yiyorum ne yapabilirim ?

2. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.990
    220
  3. Aslansaray485

Aslansaray485

30
    3
    0
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
  4. Bomlife

Bomlife
    Emekli Yönetici Kayıtlı Kullanıcı
    Plaka

2.105
    1.966
    300
    Mercedes
    Bazen olabiliyor bu bug. Normal bir durumda dorseyi öyle itmek mümkün değil.

5. ismail

ismail
    Plaka

26
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Zaten kendisine orada bug oluştuğunu açıkladım daha sonra ben arkadaşın kendisine, demiştimki aşağıdaki verdiğim link adresinde. Konuyu açın bana anlattıklarınızı oraya yazın @KacaKTV etiketleyin daha sonra, oluşturduğunda bana yaz demiştim fakat ulaşmadınız yada gözden kaçmış olabilir sürekli yazıyorlar.
    http://ets2mp.com/index.php?page=banAppeal
    Arkadaşı nereden tanıyorsun diye soracak olursanız? KacaKTV facebook sayfa yazmıştı :D

6. Aslansaray485

Aslansaray485

30
    3
    0
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    3 gün oldu itiraz edeli hala daha itiraz edemiyorum itiraz edebilsem dediklerinizi yapacagım ama olmuyor kaç günden beri bekliyorum ben zMaster denilen adminede itiraz ettim ama açmıyor oyunun bugu yüzünden süresiz ban yemek zorundamıyım ?

7. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi

1.255
    2.990
    220
    Banın süresiz olması oyunun yüzünden değil senin troll olman yüzünden, 18. banın olduğu için süresiz yemişin, "dün yediğin hurmalar bugün mideni tırmalar" diye bir atasözü var bilirsin, işte onun canlı örneğisin, muhtemelen doğru olduğu halde ban geçmişin yüzünden sana inanmayacaktır çünkü rammingden, blockingden ep'de defalarca ban yemişsin, yeniden itiraz edersin yapabileceğimiz bir şey yok.

Tosunpasa ve omer584 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.