1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Durduk yere ban yedim 1 gunluk 5 tane banim oldu

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve FURKAN 17 tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. FURKAN 17

FURKAN 17
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

25
    329
    58
    55
    TruckersMP Profili
    Arkadaslar rotterdam limanda bu aralar trafik oluyor adminler olmadindan dolayi herhalde o anda admin girdi bnde trafikteyim yardim edim dedim admine sonra admine banlanacaklarin numarasi yazdim admin sonra beni oyundan atti soyle yazi yazdi bak isine diye :D ozgur baskan yazdi sonra ben yine rotterdam limana gitti trafige yine girdim dogru sekilde ama ban yedim baska sehire nasil gitcam limana gitmeden veya g ye basmadim

2. EP/Rotterdam 'da Gereksiz Trafik Oluşturmak - Kick / Ban YENİ
    Bir amaç olmaksızın veya benzeri şekilde Europoort ya da Rotterdam 'da yararsız trafik oluşturmak.

ciikolove bunu beğendi.
  3. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    Alltan milletin numarasını vereceğine oyununu oynasaydın, ayrıca ben "gereksiz trafik eklemeyin" uyarısı yaptıktan sonra halen orada geziniyordun amacın oyun oynamak değil milleti videoya alıp raporlamak, 6. banınız olduğu için cezanız 1 aya uzatıldı.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.