1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel driving force gt pedal

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Matrixlord13 tarafından 7 Ekim 2015 başlatılmıştır.

1. Gulf20

Gulf20
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

242
    63
    150
    arkadaşlar direk konuya gireyim. birkaç hayvan binanın bodrumuna koyduğum dfgt setinin pedalını çalmış direksiyon olduğu yerde duruyor. sadece pedal satan bir yer varmı ?

2. TRNebil01

TRNebil01
    Kayıtlı Kullanıcı

35
    109
    38
    85
    Volvo
    Sanırım o direksyon parça olarak satılmıyor anca diriving force GT olan birinin direksyonu bozuk olan bırını bulcan petalı sana satabılır ama zorr bence ya çalanı bulacan yada bır bardak soksu içecen :@:(:(:stop:
    (GEÇMİŞ OLSUN KARDES )

3. spacefiles

spacefiles
    Plaka

40
    128
    50
    100
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Biraz lehimleme islerinden anliyorsan yardımcı olabilirim dfgt me internetten pedalin diyagramini (şemasini) bulup kendim yaptım .Oradan buradan rastgele bir pedal bulursan işine yarayabilir orjinali olmasada pedalin olur kaynağı buraya yazabilirim .

4. QuQuLee

QuQuLee

33
    22
    5
    80
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Geçmiş Olsun Hem Niye Oyle Birşeyi Bodruma Koyarsın
    BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

5. Cumali ASLAN

Cumali ASLAN
    Plaka

33
    17
    80
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Maalesef ayrı ayrı satılmıyor.

6. Gulf20

Gulf20

242
    63
    150
    odamda yer kaplamasın diye yaptık bir cahillik acısını çekiyoruz şimdide bakıcam yarın bodruma tekrardan belki gözümden kaçmıştır bir arada :(

7. Albos

Albos
    Plaka

41
    267
    166
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili
    bençe tekrar bir bak calcak olursa birileri ikisini alir niye birini alip birini braksın mantıklı degil ya da biri saklanmiştir evdekilere bi sor

8. metcat

metcat
    Plaka

36
    12
    2
    65
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Donanımhaber, sahibinden gibi sitelerden arızalı uygun fiyata ürünler bulabilirsin.Misal donanımhaber'den Logitech g35 headset aldım 80 liraya board arızalı. sahibinden'den sol kulaklığı olmayan board'u sağlam bir ceset aldım 60 liraya. üstüne 40 lira işçilikle 475 liralık kulaklığı 180 liraya getirmiş oldum.Sen de aynı şekilde motoru bozuk ama pedal kiti sağlam bir direksiyon bulabilirsin belki.Siteleri karıştırmakta fayda var. Geçmiş olsun.

9. Albos

Albos
    Plaka

41
    267
    166
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili
    eğer bi yerde görursek ya da bulabilirsek arkadaşa haber edelim