1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü DLC'den Sonra Yük Sıkıntısı

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve SUPPORT tarafından 4 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. SUPPORT

SUPPORT
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

25
    546
    344
    185
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Herkese merhaba :) Yaklaşık 1 hafta önce Skandinavia DLC'si satın aldım. Yükledim, sorunsuz çalışıyor fakat dlc'den sonra oyunu her kapat aç yapışımda aldığım yük gidiyor. Mesela 1 tonluk beyaz dorse veya fark etmiyor modsuz da aynı şey gerçekleşiyor, oyunu kapatıyorum geri girdiğimde profil yüklenip gelen bölümde önüme "Oyununuzda değişiklilik tespit edildi, sizin kariyerinizi etkilememesi için yükünüzü bıraktık" gibi bir yazı yazıyor. Bu canımı sıkmaya başladı. Oyuna kaldığım yerden devam edemiyorum beni sürekli ana garaja luxembourg'a atıyor. Bir çözümü var mı?

Edit: Sorunu config dosyasını silerek çözdüm. CFG dosyalarını kendi silindiğinde 0'dan oluşturulduğu aklıma geldi. Ayarlar sınıflanırsa düzelir diye düşündüm, umduğum gibi oldu.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 16 Aralık 2015
    opel57 bunu beğendi.
  2. Memduh Başgan

Memduh Başgan
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

0
    0
    230
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Beykozlu Selçuk ve SUPPORT bunu beğendi.
  3. SUPPORT

SUPPORT
    Plaka

25
    546
    344
    185
    Mercedes
    TruckersMP Profili
  4. Greybeard

Greybeard

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
    Belgelerim > Euro Truck simulator 2 > profiles >profil dosyanız > config dosyasına not defteri ile girip içerisindeki uset g_force_economy_reset satırının sonunda "0" olduğundan emin olun.

KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  5. opel57

opel57

24
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    inşallah çözülür abi bildiğim kadarıyla ilk olana tıklayacaktın o zaman gitmiyor sanırım

6. SUPPORT

SUPPORT
    Plaka

25
    546
    344
    185
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Kontrol ettim 0

7. @SUPPORT
    Oyunu kapatıp açmadan önce oyunu kaydediniz.Çekiciyi olduğu yerde bırakıp, oyunu kapatıp açıp, SÜR seçeneğine basmayınız. Çünkü bu zararlı bir yol.

8. SUPPORT

SUPPORT
    Plaka

25
    546
    344
    185
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Oyunu aldığımdan beri öyle yapıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Sadece DLC'den sonra oldu bu hata.

9. En iyi çözüm yeni bir profil oluşturmak.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.