1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Dirt Rally'nin Görselliğini Hiç Beğenmedim.

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Cemsnbc tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

1. Cemsnbc

Cemsnbc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Geçenlerde Dirt Rally oyununu Amd hediye etmişti. Bugün oyunu kurdum ve denedim. Bütün ayarlarını en yüksek seviyeye getirmeme rağmen istediğim gibi bir görsellik yok. ETS 2 nin görseli bile daha iyidir.

2. Angelus

Angelus
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

265
    132
    140
    Scania
    TruckersMP Profili
    Zevklerle renkler tartışılmaz bence görselliği güzel ama o grafiklerin bilgisayarı o kadar zorlamasına akıl erdiremiyorum galiba ekran kartımın nvidia olmasından :) (Ets yi yüksek grafiklerde min:30 max:50 fps te oynuyorum)

Sistemim

CPU: İntel Core İ5 4210u 1.7-2.7 ghz

GPU: Nvidia 840m 2gb

Ram: 8gb

3. SUPPORT

SUPPORT
    Plaka

25
    546
    344
    185
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Beğenmiyorsan bana hediye edebilirsin :). Ama Kütüphanen dedir :(

4. SUPPORT

SUPPORT
    Plaka

25
    546
    344
    185
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    GHz'en Düşükmüş :/

5. EmreBozkurt

EmreBozkurt
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

35
    680
    1.028
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bence görseller idare eder. Oynanış berbat

6. Cemsnbc

Cemsnbc
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Aynen katılıyorum. Bu tarz oyun oynaması çok zor olmasa da ama yollar çok zorlayıcı.

7. Death34

Death34

29
    44
    55
    20
    TruckersMP Profili

Aynı özellikli sistem bendede var ancak özel ayarlarla bile (orta) 40fps alıyorum ki konvoylarda 20-23 arası geziyor. Yüksek ayarlarda 9-14 arası FPS alıyorum ki siz en az 30 fpsden bahsetmişsiniz ? Bu nasıl oluyor en yüksek ayarda ?

8. Cosworth

Cosworth
    Plaka

26
    401
    417
    230
    Renault
    TruckersMP Profili
    Bu oyunun oynayışı berbat değil.Her zor olan şey berbat değildir. :) Bu oyun klavyeyle oynanacak bir oyun da değil.Direksiyon, o da olmazsa en kötü joystick ile oynanmalı.Eski Dirt'lere benzemez oynayış olarak, onlar daha çok arcade tarafındaydı.Fanların ne istediğini düzgünce tartarak yaptılar bu oyunu(Özellikle içerik konusunda).Bu oyun açıkça kendini belli ediyor ki bir simülasyon dolayısıyla da oynayışı zor; berbat değil aksine muhteşem.Ayrıca grafik olarak da oyun Codemasters'ın eski oyun motoru EGO 3.0 ile geliştirildiği için size öyle gelmiş olabilir fakat ETS ile de karşılaştırılmaz, oyunun optimizasyonu(Nvidia kullanıyorum.) ve grafikleri en yüksekte gayet iyi bir ayara sahip.Belki de AA'yı açmadığınız için size öyle geldi.

Etaplara gelirsek, sonuçta burada tır kullanmıyoruz; ani hareketlere alışmak kaçınılmaz.Oyundaki etaplar gerçekte var olan etaplar ve on-board ralli görüntüleri izlerseniz gerçekte de ne kadar zorlu etaplar olduğunu görürsünüz.(Özellikle Monte Carlo.)

Herneyse, açıkçası böyle bir konu açıp, herhangi bir görsel-video paylaşmadan veya oyuna gereken özeni göstermeden(şahsi düşüncem), oyunu kötülemenizi doğru bulmuyorum. :)

9. Angelus

Angelus
    Plaka

265
    132
    140
    Scania
    TruckersMP Profili
    Dostum benim kimseye yalan söyleyecek halim yok bu kanaldaki bütün videoları yüksek ayarlarda ben çektim (85 ton konvoyu hariç ) birde en yüksek değil "yüksek" ayarlarda

Bilgisayarımda Bu

https://www.youtube.com/channel/UC9YChnufriWnP7znVJWkzUQ

Son düzenleme: 18 Ağustos 2015