1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Dirt Rally İnceliyoruz (Çarpıyoruz)

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve BluesAdam tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

1. muhammetturan93

muhammetturan93
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

31
    37
    14
    65
    Scania
    TruckersMP Profili
    Eline sağlık izlerken sanki suruyomuş gibi heycanlandım :D O direksiyon ne öyle yerinden cıkıcak sandım bi an :D Senin direksiyonu duşunemiyorum... :))

2. BluesAdam

BluesAdam
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Şu kadar söyleyeyim, olur da üşürsem bir tur sürüyorum ter içinde kalıyorum :) Muhteşem bir his. Ayrıca G27 direksiyonların bu oyunda ısınma yaptığına dair çok örnek var, o kadar söyleyeyim :)

3. EmreBozkurt

EmreBozkurt
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

36
    680
    1.028
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Valla ben bunu 2 dk oynasam feci terliyorum.Bir sey dikkatimi cekti direksiyon cok hizli bir sekilde saga sola donuyor.Direksiyon donus derecenizi cok mu düşük tuttunuz?

4. BluesAdam

BluesAdam
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Yunanistan etabının son iki ayağı da yüklendi arkadaşlar, ilk mesajda bulabilirsiniz. Sürekli konuyu hortlatmamak için gelecek olan videoları buraya eklemeyeceğim, YouTube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi seyirler ;)
    Direksiyonum Logitech Formula Force Ex, 90 derece dönüş açısı var. O yüzden biraz rahatlık oluyor.

5. EnesDGN

EnesDGN

184
    41
    85
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Bi zamanlar oynamıstım silmiştim geri:)