1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Dirt Rally İnceliyoruz (Çarpıyoruz)

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve BluesAdam tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

1. BluesAdam

BluesAdam
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Selamlar herkese,

Fırsat bulunca uzun zamandır aklımda olan Dirt Rally'yi denemek istedim. Bildiğiniz gibi simülasyon oyunlarına hasta olunca kaçınılmaz bir durumdu zaten. Bu oyuna da el attık, muhteşem bir deneyim olduğunu söylemek istiyorum, fırsatı ve direksiyon seti olanlara tavsiye ediyorum.

Her zamanki gibi tüm sürüş yardımları ve HUD kapalı, kokpit kamerasından oynuyoruz. Oyun sırasında ko-pilotu dikkatlice dinlemem gerektiği için sürüş sırasında mikrofonla konuşmuyorum (arada sırada çığlıklarımı duyabilirsiniz). Onun haricinde hepinize iyi seyirler diliyorum ;)

Son düzenleme: 20 Ocak 2016
  2. KadirhaNÖzer

KadirhaNÖzer
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

1.225
    1.369
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    Eline Sağlık Güzel Olmuş

3. BluesAdam

BluesAdam
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
  4. opel57

opel57
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

25
    1.074
    743
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    abi süper olmuş çok iyi :D burdanda duyurayım araçlarınız kayarken aracınızın kaydığı yöne direksiyonu çevirin ve gaz verin böylece drift atarak olası kazadan kurtulursunuz :) sakın aracınız kayarken frene Basmayın yoksa sabit bir ivmeyle düz gidersiniz ve dönemediğinizden aracınızı çarparsınız. :) sadece oyun için demedim bütün şöför abilerim ve kardeşlerime kış geldiğinden dolayı yazayım dedim belki işinize yarar :) bu arada çok güzel sürüyorsun abi :D bu dediklerimide tavsiye ederim :D

5. danazor

danazor

38
    13
    1
    35
    TruckersMP Profili
    iç dikizden bakınca arkası toz duman maşallah....güzel olmuş eline sağlık

6. BluesAdam

BluesAdam
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Çok teşekkür ederim. Sürmesi de bir o kadar keyifli inanın. Hız hissiyatını muhteşem veriyor oyun.

7. RaiglacheL

RaiglacheL
    Plaka

35
    803
    1.428
    230
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    8:28 - 8:34 arası elimi vitese götürüp 3'e atmaya çalıştım, video bitti ama hala gülmekteyim :)
    Eline sağlık, güzel bir video olmuş :steerme:

8. BluesAdam

BluesAdam
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ahahahahaha. Şimdi izledim de evet insan biraz gıcık oluyor :D Oyunun hasar sistemi öyle gerçekçi ki, vites kutusu hasar alınca böyle vites attırmayabiliyor. Lastik delinebiliyor, hele ki gece yarışlarında farlardan birini kırarsanız çok fena oluyor :) Her yönüyle muhteşem bir oyun olmuş diyebilirim.

Yorumunuz için teşekkürler.

MuhtarEmmi bunu beğendi.
  9. Cemsnbc

Cemsnbc
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bu oyun bende var. Uzun zamandır oynamıyorum. Oynamama sebebim zor gelmesi.

10. BluesAdam

BluesAdam
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Çoğu kişiye zor gelmesinin sebebi ko-pilotu anlayamamak oluyor. Videoda gördüğünüz üzere ilk oynayışımdı, yalnızca grafik ayarlarını yapıp oyuna atlayıverdim. Pisti baştan sona biliyor gibi görünüyor olabilirim ama inanın tüm pist yalnızca ko-pilotun söylediklerini dinleyerek hareket ettim. Gereken her şeyi en ince detayıyla bildiriyor. Dönüş ve zorlukları, yolun sağ/solunda kal, dikkatli ol, direk var, geçit var vs. vs. her şeyi bildiriyor, geriye yalnızca ona göre hareket etmek kalıyor.

Hem yola hem ko-pilota dikkat etmek oldukça zor iş, ama biraz uğraşırsanız eminim kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz ;)