1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü DAF XF Ön Konsol Görseli

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve Tamer Çakır tarafından 8 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Tamer Çakır

Tamer Çakır
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

28
    64
    18
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    Merhabalar,
    --> Bence olması gereken, problemsiz kadranlar.

--> Açıkça kadranların üzerinde görülen sanki sis,gölge vb. bulanıklık.

Bu bir görüntü hatası mı yoksa oyun içindeki görsel efekt mi bilmiyorum. Gece ve gündüz fark olmaksızın herhangi bi yerde sanki üzerine sis,bulut,gölge artık ne derseniz bişey oluyor ve böyle bulanıklaşıyor. Bi takılı kalma ve birden gelme bişey değil. Güneş ışığı veya sokak lambası diycem ama diğer hiçbi tırda olmuyor bu olay ve dediğim gibi yer, zaman farketmiyor. Yavaş yavaş gelip aynı şekilde yokoluyor. Bunu farketmiş ve sebebini bilen arkadaşlar konuya yorum atarsa sevinirim. Bazen sinir bozucu oluyor da. Şimdiden teşekkürler,saygılar...

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 8 Aralık 2015
  2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Multiplayer'i kurarken sonbahar modunu yükledin mi?

3. Tamer Çakır

Tamer Çakır
    Plaka

28
    64
    18
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    Yok bu modla alakalı birşey değil. Bu olayı ben neredeyse 1 sene önce falan farkettim. Merak ettiğim şey acaba bi tek ben mi yaşıyorum yoksa diğer arkadaşlarda da mevcut olan bi sorun mu ? Hatta bu sorun mu değil mi onu bile bilmiyorum.

4. ismail

ismail
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Hayır bende öyle gözükmüyor, normal düz olarak gözüküyor ama görüntü ayarlarımı düşürdüğüm zaman senin gösterdiğin gibi gözüküyor peki son olarak sormak istiyorum görüntü ayarlarını düşüktemi oynuyorsun?

5. Tamer Çakır

Tamer Çakır
    Plaka

28
    64
    18
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    Evet genel olarak düşük diyebilirim. Doku Kalitesi yüksek, Ölçekleme %100. Onun dışında düşük olan ayarlarım genelde hava ve bitki detayları.

6. ismail

ismail
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Sanırsam bu sorun sizin görüntü ayarlarınızdan kaynaklanıyor çünkü nedenini soracak olursanız eğer diğer oyuncuların videolarında görüntü kaliteleri yüksek ve bulanık değil ama görüntü kaliteleri düşük olanlarda sizin gibi bu sorun sizin görüntü ayarlarınızla kaynaklı, Paraya kıyıp yeni bir bilgisayar alma zamanınız gelmiş bilgisayarınız size yenile beni diyor

7. Soner Tukenmez

Soner Tukenmez
    Plaka

38
    296
    114
    145
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Aracın panelinin rengi de değişiyor sisle alakalı değil sanki grafiklerle ilgili bir şey galiba.

8. Greybeard

Greybeard

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
    Eğer Winter (kar) modunda iken bunu yapıyorsa normal diyebiliriz, bende de olabiliyor. Multiplayer ayarlarından session effects yazan kısmın tikini kaldırmayı deneyin, küçük kar taneciklerini ortadan kaldıracak, ayrıca oynayış ayarlarından yağmur sıklığını en sola çekmeyi de deneyebilirsiniz.

Bunun dışında Belgelerim > Euro Truck Simulator 2 > config.cfg dosyasını silerek ayarlarınızı tekrardan yapılandırabilirsiniz, ayrıca oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulamayı da deneyebilirsiniz.

Ek: Foruma Resim Nasıl Eklenir?

9. Tamer Çakır

Tamer Çakır
    Plaka

28
    64
    18
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    Deme öyle deme üzülür memnunum ben bilgisayarımdan :D Sağolsun beni tatmin eden ayarlarda 40-50 fps veriyor bana. Bi kusur göstergede ki bulanıklık olsun. Ev ahalisi üniversite bitmeden yeni bilgisayara hazır değil daha. Gerekli cevabı aldım sanırım düşük grafik ayarlarından kaynaklı bi problem. Yardımınız için çok teşekkürler ayrıca konuya resimleri direk ekleyen moderatörün ellerinden öperim sağolsun :). Konu kitlenebilir.

CumaliBzdmr, DarkBlueRZ ve ismail55 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.