1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Connection Refused Hatası

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve ZekAkst tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. ZekAkst

ZekAkst
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

29
    11
    1
    35
    Oyuna girdikten yaklaşık 30 saniye sonra bağlantı kesiliyor ve "connection refused" hatası alıyorum. Bu hatayı ilk olarak 3 gün önce aldım ancak bir şekilde sorun otomatik olarak düzeldi. Ancak dünden beri bu hata yüzünden oyuna giremiyorum. Sorun hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.

2. Greybeard

Greybeard
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
  3. ZekAkst

ZekAkst

29
    11
    1
    35
    Destek talebi oluşturdum.

Bu sorunu yaşayıp bir şekilde çözebilen var mı? Günlerdir oyuna giremiyorum.

Sorun düzeldi.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 8 Aralık 2015
  4. Greybeard

Greybeard

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
    Herhangi bir şey yaparak mı çözdünüz yoksa kendiliğinden mi oldu?

5. ZekAkst

ZekAkst

29
    11
    1
    35
    Merhabalar tekrar. :) Dün bilgisayarı ve modemi kapatıp tekrar açtıktan sonra oyuna girdim, oyunda uzun süre bağlantı kopmadan oynadım ancak bugün aynı sorun devam ediyor. Yani herhangi bir düzelme yok, yanlış alarm :)

Hala oyuna bağlanabilmiş değilim. AKK nedeniyle internet hızımın düşmesinin sonucu olarak bu hatayı alıyor olabilir miyim acaba? Bu sorunu yaşamış ve çözmüş arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 8 Aralık 2015
  6. Kerem Işık

Kerem Işık
    Plaka

298
    99
    160
    Scania
    TruckersMP Profili
    Muhtemelen AKK yapıyordur internet yenilenince birşey kalmıyor aynısı bendede oldu.

7. omer584

omer584

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Sorun internet sağlayıcınla alakalı gibi duruyor. İnternat sağlayıcının müşteri hizmetleri ile bir görüş.

8. Cemsnbc

Cemsnbc
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Kardeşim senin hata @omer584 in belirtiği internetinle alakalı bir durum gibi görünsede, bir de deneme şansın varsa farklı bir modem takıp oyuna öyle girmeyi dene.

9. ZekAkst

ZekAkst

29
    11
    1
    35
    Evet, dediğiniz gibi sorun internetten kaynaklanıyor. Wifi alanı oluşturup telefonumun internetini kullanarak oyuna girdim ve sorunsuzca oynadım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.