1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü cannot validate game version.would you like to try again?

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve sihirbaz007 tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. sihirbaz007

sihirbaz007
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

42
    4
    2
    35
    TruckersMP Profili
    selamun aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugun üye oldum ....ets 2 mp oyun hastasıyım fakan bir kaç gündür mp ye giremiyorum çok araştırdım Güncel Sürüm: 0.2.0.5.2 Alpha
    Desteklenen Oyun Sürümü: 1.22.2.4s bendeki sürüm bu bu olaydan dolayımı girmiyor dicem arkadaşlarımın hepsi bu aynı sürümlerden giriyor ben giremiyorum hata olarak :cannot validate game version.would you like to try again? bu yazı çıkıyor yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkürler saygılar ....

2. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

34
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
  3. sihirbaz007

sihirbaz007

42
    4
    2
    35
    TruckersMP Profili
    aynılarını yaptım fakat olmadı nafile ..başka bir yolu yokmu yani güncel derken yeni işletim sistemindenmi bahsettiniz ..

hee birde xp demişsiniz ewet xp kullanıyorum win 7 ye gecersem düzelme olurmu acaba ..saygılar

4. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

34
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Win 7'de kullanan arkadaşımız çok.
    Güncel bir işletim sistemine ve 64 bit olarak geçmeniz daha sağlıklı olacaktır sizin için.

Semihcan bunu beğendi.
  5. sihirbaz007

sihirbaz007

42
    4
    2
    35
    TruckersMP Profili
    sorunum halloldu yardımlarınız için teşekkür ederim ...xp sildi win 7 yüklendi tesekkürler herkese:)

CumaliBzdmr bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.