1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Bu bir şaka mı?

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve gokhankusmen tarafından 1 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. gokhankusmen

gokhankusmen
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

28
    55
    27
    95
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Dün akşamki LKW Transport konvoyuna davet edildim.Dorseyi hasar alınca bıraktım sonra oyunda önümdeki TIR laga girdi yerin altına girdi (bende öyle oldu).Fakat video sahibinde böyle gözüküyor.

.Nasıl olurda arkadan çarpan tır bu kadar etkili çarpar?Üstelikte 80 hızla giderken.Bu hafta konvoylar yüzünden 2.banım ve bilet gönderemiyorum.Gerçekten bu oyun bi garip olmaya başladı.

2. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    @gokhankusmen Lag nedeniyle bu tarz kazalar, uçmalar vs. son derece arttı, en azından son zamanlarda ben böyle gözlemledim ve şahit oldum. Eğer ban itirazı yapamıyorsanız resmi forum üzerinden admine ulaşıp normal şartlarda böyle bir hasar verilemeyeceğini, bilinçli olarak yapmadığınızı, tamamen oyundaki lag nedeniyle olmuş olabileceğini uygun bir üslup ile anlatın ve kendisinden videoyu tekrar inceleyerek değerlendirmesini isteyin. Umarım anlayış ile karşılar. Banlayan adminin profili; https://forum.truckersmp.com//index.php?/user/1342-zmaster1985/

Not: Lütfen ban itirazında bulunurken ingilizce bilmiyorsanız translate kullanmayın, ingilizce bilen birinden yardım alın veya mesajınızı iletmesi için oyun adminlerimizden yardım isteyin.

Edit:

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 8 Kasım 2015
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.