1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Bisiklet Hakkında

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve ExeLance tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

1. ExeLance

ExeLance
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

220
    111
    105
    MAN
    TruckersMP Profili
    Durup dururken bi anda bisiklet hevesi sardi internetten bisikletlere aksesuarlarina kadar herseyi inceledim ama alip almamak konusunda kararsiz kaldim istanbulda güngörende yasiyorum ve çevremde bisiklet sahibi olupta benimle beraber bisiklet turu yapicak birini bulamadim belki forumda vardir diye konu aciyorum forumda eğer bisiklet turu yapan veyahut kullanan biri varsa yasanabilecek zorluklar gibi bazi temel konularda benimle bilgi paylasirsa sevinirim.

2. LecheLon

LecheLon
    Plaka

127
    33
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Hocam kendimi bildim bileli bisiklet üstünden inmem. Profesyonel bir bisiklet mi düşünüyorsunuz? Eğer uzun turlar yapacaksanız yarış bisikletler gibi profesyonel bisikletleri öneririm. Bisiklet en güzel spor türlerinden birisi bence. Korumalıklarınızı (eldiven,kask,dizlik vb.) takıp çantanıza su gibi gerekli şeyleri koyarsanız zorluk çekmezsiniz. İstanbul gibi büyük bir şehir'de de kendinize partner bulabilirsiniz diye umuyorum. İyi eğlenceler :)

ExeLance bunu beğendi.
  3. KadirhaNÖzer

KadirhaNÖzer
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

1.225
    1.369
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    Trafikli yerlerde sıkıntı olabiliyor eğer doğal ortamsa yaşadığınız yer gayet huzur verir maalesef yaşadığım yerde böyle alanlar yok biraz sıkıntı oluyo kaldırımlar falan ama güzel bir spor ve rahatlatıcı bişey

ExeLance bunu beğendi.
  4. ExeLance

ExeLance

220
    111
    105
    MAN
    TruckersMP Profili
    Aslinda hangi tip bi bisiklet alacagim konusundada kararsizim memlekete giderken bisikleti yanimda goturmeyide dusundugum icin daglik yollardada kullanilabilecek bisi olsa iyi olur artik o bisiklet tiplerinin adi ne oluyorsa bi fikrim yok birde go pro tarzi bi kamera ilede yolculugu kaydettikmi tadindan yenmez :D

LecheLon ve KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  5. KadirhaNÖzer

KadirhaNÖzer
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

1.225
    1.369
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    ExeLance ve LecheLon bunu beğendi.
  6. LecheLon

LecheLon
    Plaka

127
    33
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Hocam GoPro fikri müthiş. Bisikletçilere gittiğinizde Dağ Bisikleti diye dile getirirseniz ve düşüncelerinizi açarsanız size en uygun bisikleti bulacaktır. Güzel performans almak istiyorsanız 600 TL altına inmeyin.

ExeLance ve KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  7. ExeLance

ExeLance

220
    111
    105
    MAN
    TruckersMP Profili
    Aksesuarlarina fln baktim 1k butce ayarladim gibi bisi ama onemli olan istanbul icinde bana yakin olan bi arkadas onuda artik bisiklet gruplarina girip yapmak lazim heralde yavas yavas

8. Death34

Death34

29
    44
    55
    20
    TruckersMP Profili
    Geçen ay Btwin Triban 3 aldım 2.el olarak.. Ve inanın o zamandan beri bisiklete (!) biniyorum :) İSG uzmanlık sınavı ve AÖF sınavlarım olduğundan dolayı üç haftalık bir süre uzak kalacağım malesef. İstanbul'da bisiklet binen çok kişi var ve etkinliklerde düzenli aralıklarla yapılıyor. Mesela Pedalşörler Grubu her çarşamba akşamı Kartal'a yakın bir yerde toplanıyor. Beykoz Bisikletçiler Derneği olarak her pazar günü tur yapıyoruz. Büyükçekmece ve Küçükçekmece Bisiklet Grubu, 3Pedal, Anadolu Yakası Sahil Grubu, Avrupa Yakası Sahil Grubu vs.. bir çok grup mevcut.. Belki biliyorsundur ancak ben genede yazayım bisikletforum adlı bir site var. Oraya girip tüm bilgilere ulaşabilirsin.

Hee bu arada :)) Çocukluk dönemini atlattık ve bir nebzede olsa kişisel koruyucu donanımların değerini biliyorsunuzdur.. Artık o dirseklerimizde dizlerimizde iz bırakan yaraları atlatma vakti olarak Decathlon mağazasına gidip bunları temin etmenizi rica ediyorum :)

Sormak istediğiniz başka soru varsa her zaman yardımcı olmaya hazırım. Umarım sizde aramıza katılırsınız..

Dağ bisikleti yerine bence şehir bisikleti tercih edin.. Ancak bütçem yok veyahut dağ bisikletini seviyorum diyorsanız Salcano NG 650 fiyat/performans olarak gayet tatmin edicidir ve 2.eli en hızlı bisiklet olarak bilinir.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 21 Kasım 2015
    ExeLance bunu beğendi.
  9. opel57

opel57
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

24
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    benim bisikletim bianchiydi 21 vites scorpiondu çok seriydi :D öyle bir alıştırmıştımki vides 1/1 de pedala dokunmayla önü havadaydı :D roket gibiydi :D onla futbol bile oynardım gol atmışlığım bile var :D hırsız polislerde eskiden beni 3 saat kovalarlar sonra yakalayamazlardı ben yorulduğumdan pes ederdim çok güzel çalımlar atardım kilo alınca ve sürmeyi bırakınca 250 tlye babamın arkadaşına sattım mutluyum :D ama tavsiyem bianchidir :D

Teyyare Nazo, SUPPORT ve ExeLance bunu beğendi.
  10. ExeLance

ExeLance

220
    111
    105
    MAN
    TruckersMP Profili
    @Death34 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim tabiki de koruyu malzemeler olmadan olmaz hele ki özellikle istanbul gibi bir yerde bu dediğiniz bisiklet turları ortalama olarak kaç saat sürüyor o tempoya ayak uydura bilirmiyim sonuç olarak epey bir aradan sonra tekrardan başlıyacağım bisiklet kullanmaya ve ayrıca şehir bisikletini dağlık yollarda arazide kullanmamız bir problem çıkarmaz mı?