1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Bir kaç sorum ?

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve power10 tarafından 15 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. power10

power10
    Kayıtlı Kullanıcı

34
    350
    155
    55
    1-)Önceden mp de karsidan gelen araba taa dagin ötesinden görünür gelirdi simdi ise yol apacik ve yolun ortasında birden doguyormus gibi geliyor.

Dün claisin dar yollarinda tam giderken birden karsimda 2 tir birbirini tam sollama esnasinda karsimda dogdu ayni film sahnesi gibi.. Kisacasi bu neden böyle oluyor..arabayi ufukta gormem gerekirken tam da ortalarda birden dogarak geliyor.

2-) Haritayi tepeye yukseltip durdugum yerden baska yerlere nasil bakarim taa uzaklara vs

3-) Kabindeki gps haritasini nasil büyütüp kucultebilirim..tesekkurler

2. corbanez

corbanez
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

1.292
    1.905
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    DarkBlueRZ bunu beğendi.
  3. TRMustafa01

TRMustafa01
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

34
    31
    4
    50
    Volvo
    TruckersMP Profili
    3-) için esc ye bas ayarlar de klavye de orda map yazan bi cümle gibi satır var ona bi tuş ata sonra oyuna dön atadığın tuşa bas büyüyüp küçülür

4. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    corbanez27 bunu beğendi.
  5. Raptors

Raptors

55
    14
    65
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Bi sorum olacaktı, forumda çok aradım böyle bir sorunla karşılaşmadım, arkadaşımla bende aynı tır var, ama o 120 ile giderken ben onu 70 ile gelib geçiyorum.Sorun ne ola bilir? Ne yaptıksa olmadı. Forumda konuyu nereye yazayım bilemedim .

6. Dmathaen

Dmathaen

30
    6
    2
    50
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    @Raptors Eğer arkanızdaki dorselerin ağırlıkları birbirinden farklıysa ya da arkadaşının arabası hasarlıysa bundan kaynaklanabilir.

Raptors bunu beğendi.
  7. Raptors

Raptors

55
    14
    65
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    teşekkürler cevab için ama sorunu dün çözdük, oyununun grafik ayarları arkadaşda yüksek olduğundan kendisinde hafif kasma vardı,grafik ayarlarını aşağı çekince düzeldi:)

Dmathaen bunu beğendi.
  8. power10

power10
    Kayıtlı Kullanıcı

34
    350
    155
    55
    Soru 4-)

Bende kabin aksesuari yok ve mp de olanlari goremiyorum ..

Ayni sey bende paint job dlc de yok ..millet onlari kullaninca onlari gorrmiyorum galiba ya da hangi renkle bana gorunuyorlar

Yada bende isvec dlc si var..isvec dlc si olmayanlar beni hangi renkte goruyor

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.