1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Beyler mod yapımı bilenler bi bakabilirmi

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve TheKingTR tarafından 3 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. TheKingTR

TheKingTR
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Beyler bu tır seslerini nasıl oyuna göre ayarlıyoruz ? mesela ben internetten havalı korna sesi buldum bunu oyunda tır kornası olarak yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

2. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    Aktif ettiğinizde havalı kornalara eklenmiyorsa normal kornayı değiştiriyordur.

3. lojistikci

lojistikci
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

124
    57
    100
    Hayır arkadaş mod hakkındaki sorununu anlatmıyor, nasıl mod yapıldığını soruyor.
    Şimdi anlatmaya kalksam anlatamayacağımı bildiğim için hiç anlatmaya yeltenmiyorum. Ama internetten 2-3 çeşit havalı korna modu indirerek içindeki rarı uzun süre incelersen mantığını anlarsın ayrıca mp3 formatlı sesler çalışmıyor diye biliyorum onu çevirmen gerekli.

DarkBlueRZ bunu beğendi.
  4. TheKingTR

TheKingTR
    Plaka

26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Evet dediğin gibi mp3 deil ogg uzantılı eğer mp3`ü ogg ye çevirebilirsem olur heralde dur bi deneyim sağol :D

5. lojistikci

lojistikci

124
    57
    100
    Senin için Free Mp3/Wma/Ogg Converter isimli program buldum burdan inceliyebilirsin (denemedim).
    Modculukta sana başarılar.

6. TheKingTR

TheKingTR
    Plaka

26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Olmadı kardeş ya tıra attım hiç bi fayda etmedi hayla normal korna hatta scs dosyası olarak yükledim yine bişe yok :(

7. Eğinli

Eğinli
    Plaka

61
    229
    191
    160
    MAN
    TruckersMP Profili
    Netten indirdiğiniz korna modunun içindeki ogg uzantılı dosyayı çıkarıp elinizdeki dosya'yı içine atın (atacağınız dosya ogg uzantılı olmalıdır,ücretsiz çevirici programlar var.) çalışacaktır.Oyuna girişteki mod yöneticisinden aktif etmeyi unutmayın.

8. EmreYavuz

EmreYavuz

228
    68
    85
    TruckersMP Profili
    Anlatması uzun sürer ancak istersen Teamviewer ile uygulamalı olarak gösterebilirim kardeşim.

9. Koray55

Koray55
    Plaka

743
    196
    145
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Vallah Sadece Motor Modu Yapmayı Biliyorum Ama şu video sana yardımcı olabilir:https://goo.gl/TFohRB

10. Greybeard

Greybeard

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
    Sırasıyla sound >truck > volvo > içine ext ve int isimli klasörler açın. İstediğiniz kornayı .ogg biçimine çevirerek ismi "horn.ogg" olacak şekilde int ve ext klasörlerine atın, daha sonra ilk açtığınız sound klasörünü resimdeki gibi zip biçiminde depolayarak arşive ekleyin, .zip uzantısını .scs olarak değiştirin:

İşlemleri yaptıktan sonra sound.scs isimli dosyayı Belgelerim > Euro Truck Simulator 2 > mod klasörüne atın.

Anlatımda Volvo'yu örnek gösterdim, değiştirilebilir.
    Eskiden bu şekildeydi, eğer hala böyleyse işine yarayacaktır, değişmişse malesef :)

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.