1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Beyler faturalı hat ile ilgili ?

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve TheKingTR tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

1. TheKingTR

TheKingTR
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

28
    3.439
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Beyler ben mobil ödeme yapıcam ama benim faturalı hattım var ödeme yapmak için otomatik ödeme talimatı verin diyor siteye baktım kart numarası girin felan diyor nasıl yapabilirim anlayan biri varsa ?

2. Gustav

Gustav
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

992
    1.430
    250
    TruckersMP Profili
    Ben Turkcell ile almıştım,BoaCompro aracılığı ile.
    Yaptığım aşama
    Oyunu al/mobil odeme yolu/Telefona kod geldi onayladim ve anında oyun geldi.
    Telefonunuza mobil ödemeye açık değilse alamazsınız belki bunu kastedmislerdir.Açık değilse bile arayıp actirabilirsiniz.

Son düzenleme: 29 Kasım 2015
  3. TheKingTR

TheKingTR
    Plaka

28
    3.439
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    yok ben bi kaç oyunu faturalı olmadan önce raha bi şekilde almıştım ama faturalıya geçince böyle demeye başladı şimdi yanlış bişe felan yaparım diye tırsıyom bide oyunlar indirimde onuda kaçırmak istemiyorum :(

4. Gustav

Gustav
    Plaka

992
    1.430
    250
    TruckersMP Profili
    Yanlış bisey olacağını sanmam bende aldim bakiye geçmişinde var hatta bilgisayarda olsam atardim. 6.80TL'ye DLC almıştım.Faturama yansıdı.

5. Gökay Çayırlı

Gökay Çayırlı
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

28
    53
    19
    110
    MAN
    TruckersMP Profili
    Telefonunuzun faturasının kredi kartınızda veya banka kartınızda otomatik ödeme talimatı olması gerekir.

6. TheKingTR

TheKingTR
    Plaka

28
    3.439
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Tamam işte sorunda o ben mobil ödeme ile yapıcam ödemeyi kartım yok :(

7. Cemsnbc

Cemsnbc
    Plaka

43
    2.340
    1.963
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Faturalı hatlarda mobil ödeme sistemizin açık olması gerekiyor. Kullandığınız hat hangi firmaya aitse müşteri hizmetlerini arayın. Oradan mobil ödeme sisteminizin açık olup olmadığını sorun. Eğer açık değilse müşteri hizmetlerinden bu hizmeti açarlar. Bir sonraki fatura döneminde kullandığınız tarifenin ücreti + aldığınız oyunları ücreti şeklinde faturlandırılır.

8. MrGalaxyTR

MrGalaxyTR
    Plaka

26
    42
    0
    80
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Ben avea kullanıyorum ve mobil ödemem açık ama Steam'dan oyun almaya çalıştığımda alamıyorum neden olabilir (Hat Faturalı)

9. Emre K

Emre K
    Plaka

22
    786
    89
    105
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    O baocompara dedikelri seyden dolayi 1 gundeb sonra gelebiliyor cok kotu bisi bnce ama genee iyisiniz bn vodefoneyim alamiyorum :)

10. Tamer Çakır

Tamer Çakır
    Plaka

30
    64
    18
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    Bende avea faturalı hat kullanıyorum. Hattım mobil ödemeye açık. Daha önceden alışveriş yaptığımı da hatırlıyorum ama bi süredir mobil ödemeyle steamden alışveriş yapamadım. Az önce de denedim yine işlem başarısız hatası aldım.