1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Ban Yedim

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve Mustafa Kadir tarafından 19 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

1. Mustafa Kadir

Mustafa Kadir
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

251
    324
    165
    Scania
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar şimdi bir konvoyda giderken elimde direksiyon vardı ve ben yemek yiyordum. Zaten fazla sıkı tutamadığım için elimde kayıyordu. Yanımdaki adama birkaç sefer yandan sürttüm. (çat sesleri geliyordu.) Benim yüküm olmadığı için bir gaz bir fren yapıyordum çok yavaşlardı. Sonra ben dönüşü aldım ve beni annem çağırınca bir anda direksiyonu sol tarafa kırdım ve ters şeritteki adamla kafa kafaya çarpışmışım ve ban yemişim.

Ve aynı gün paris eu 1 deydim. Çok kalabalıktı benimde yüküm yoktu tamire girmiştim çıkışta kaldırımlarda 2 araç beni sıkıştırıyordu bi baktım ban yemişim. Ban itirazı yaptım kabul ettiler fakat bir sonraki itiraz için 3 gün beklemek gerekiyor. Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Tamam çok banım olabilir ama too many bans diye belirtebilirdi.

Birde şu var: Aynı gün biz eu 2 de resmen çarpışan araba oyunyorduk hiçbir adminde orda değildi :)

ypemck bunu beğendi.
  2. Greybeard

Greybeard
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
    @MustafaKadir

3 gün beklemeniz gerekmekte, ayrıca EU #2'de genellikle online admin olmuyor, kanıt göstererek siteden raporlarsanız muhtemelen cezalarını alacaklardır.

ETS2:MP Oyuncu Raporlama

İyi forumlar!

3. Mustafa Kadir

Mustafa Kadir
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

251
    324
    165
    Scania
    TruckersMP Profili
    Sağolun teşekkür ederim