1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Ban süreleri

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve egehanTR tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. egehanTR

egehanTR
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

40
    2
    50
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Iyi geceler herkese arkadaşlar.
    Konuya şurdan girmek istiyorum. Ban süreleri çok arttı gecenlerde arkadasima lag girdi yolun ortasinda arkadan adam geldi carpti. Bunu raporladi arkadasim 20gün ban yedi eskiden kick atarlardi veya en fazla bu olaya 1 hafta verirlerdi misal ben oyuna ilk basladigimda direksiyon almistim pek beceremiyordum. direksiyonu tir devriliyirdu felan filan virajlarda kafa kafaya geliyorduk 10dk 1 saat gibi banlar atiyorlardi.
    Diyorum ki icimizden bir arkadas oyun yetkilileriyle konussaşu cezaların katılığını yumuşatsalar.
    Oyun eskiye dönse roterdam limanda trafik olsa eskisi gibi simdi kimse korkudan limana gidemiyor. Yollar bomboş gereksiz adminler alındı. Oyunun yöneticilerinin bi el atmasi lazim diye dusunuyorum bu olaylara. Sizin düsünceniz ne bu konuda arkadaslar?

2. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

33
    4.641
    9.259
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Kanı kaynayan bazı ufak tefeklerimiz yada yaşıtlarımız oluyor. Kuralları bilse bile uymuyor ,ters yönmüş ,son sürat gidip ortalığı talan etmekmiş , kasıtlı gelip çarpmakmış vs. yapan çok. Hafif olursa bunlar artar. Dediğin gibi özel durumlar için hafifletmek daha iyi olur ama diğer terör estirenler için bazen iyi yapıyorlar.

ByCoderTr ve Charles bunu beğendi.
  3. egehanTR

egehanTR

40
    2
    50
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    @CumaliBzdmr aynen kardesim teror estirenlere sonuna kadar haklisin ama oyun soyle bi 2014 aralik ayina felan donse tadindan yenmez valla :)

4. Dede Bur@k

Dede Bur@k
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

139
    238
    160
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    mevcut sartlar altında kurunun yanında yasta yanıyor maalesef. özellikle sirket veya toplu konvoylardakı engelleme bolklamalar artıgı ıcın sanırım katı cezalar getırıldı. ancak ban ıtatırazınız olumlu olursa cezanız ındırılıyor zaten

5. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    @egehanTR kurallar ve cezalar ihtiyaçlara göre düzenleniyor, 1 saatlik yasaklamaların yetersiz olduğunu düşünmüş olmalılar (ki bende bu fikirdeyim.) Yinede fikrinizin iletilmesini istiyorsanız @KacaK veya @omer584 ile iletişime geçebilirsiniz.

6. scinely2

scinely2

28
    18
    3
    35
    TruckersMP Profili
    Kardesım Admınler Abartıyor Ilk Banımda 3 Gun Yedım
    2. De Ise Adam Vırajda Durmus Vırajda Hızlı Gelırken Carptım Dıye ss Almıs Sımdıde 15 Gun Ban Yedım

Kardesım Eskıden Lımanlarda Abartamadan Soyluyorum 100 Kısı Olurdu
    Sımdı En Fazla 10 Kısı Insanlar Lımana Gıtmeye Korkuyor
    Cunku Neden Senın Onundekı Duruyor Sende Duruyorsun Arkadakı Sana Vuruyor Ve Reportluyor 15 20 Gun Ban :)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 13 Ağustos 2015
  7. omer584

omer584

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Buradaki insanları bu kadar kolay kandırabileceğini mi sanıyorsun?

http://www.ets2mp.com/index.php?page=profile&id=164262

Daha dün 2. banının kanıtlarını forumda paylaştım.

Time ve CumaliBzdmr bunu beğendi.
  8. AhmetF

AhmetF
    Plaka

170
    276
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Zaten sen kendi banın hakkında konu açmışsın. Bu konuyu bütün ban konularına taşımana gerek yok.

9. scinely2

scinely2

28
    18
    3
    35
    TruckersMP Profili
    Omer Kardesım Kufur Konusunda Haklısın Cok Sınır Ettıler Kufuru Ettım Ama Carpma Konusunda Adam Kaldırıma Park Etmıs Duruyor Tabi Vururlar

10. Erdem59

Erdem59
    Yasaklı

25
    25
    3
    0
    Oyuncu sayısı arttıkça, troller çoğaldıkça ban sürelerinin uzamasıda gayet normal. Oyunun ilk başında troll kadar troll olsaydı ban süreleri elbette kısa kalırdı. Trollerin önünü almak için arttırılıyor ban süreleri.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.